Vetovihje: Uruguay – Englanti 19.6.2014

Sekä Uruguay että Englanti kärsivät tappion avausottelussaan. Iltakymmeneltä starttaavassa kamppailussa onkin jaossa jatkoonpääsemisen kannalta elintärkeitä pisteitä.

BW eSports FI €100 welcome

Uruguayn tappio jää yhdeksi MM-historian kovimmista jytkyistä. Kukaan ei ollut laskenut Costa Ricalle voitonsaumoja, mutta niin vain kahvit tarjoiltiin 3-1-lukemin.

Uruguayn hyökkäys näytti vaisulta, keskikenttä menetti palloja ja puolustuksessa tehtiin useita ratkaisevia virheitä. Nyt suunta voi olla vain ylöspäin. Asiassa voi hyvinkin auttaa se, että Luis Suarezin on ilmoitettu olevan pelikuntoinen. Mutta kysymys kuuluukin, onko hän TÄYSINpelikuntoinen.

Englanti hävisi avauspelinsä sekin, mutta vastus oli selvästi kovempi: Italia. Englanti sinnitteli hyvin mukana, piti palloa enemmän ja laukoi paljon. Alakerta oli kuitenkin haavoittuvainen, minkä Italia hyödynsi.

VETOVIHJE: Itse asiassa niitä on kaksi: a) molemmat onnistuvat maalinteossa ja b) Englanti voittaa.

Liverpool sylki maaleja Valioliigassa päättyneellä kaudella, ja nyt Suarez, Sturridge ja Stearling ryhtyvät pahantekoon MM-viheriöllä. Kun tähän päälle lisätään nimiä kuten Cavani, Rooney ja Welbeck, niin maaleja voi odotella. Molemmat vieläpä suoriutuivat heikosti puolustuspelissään avauksessa. Muun muassa Betsafe antaa molempien onnistumisesta maalinteossa 1,75.

Pienempi sivuveto asetetaan Englannille, jonka suorasta voitosta Bet1234 palauttaa panoksen 2,10-kertaisesti.

Hyödynnä Betsafen tervetuliaisbonus ja tienaa 150 euroa ilmaista pelirahaa tästä!

Hyödynnä Bet1234:n tervetuliaisbonus ja tienaa 100 euroa ilmaista pelirahaa tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi