Vetovihje: Italia – Costa Rica 20.6.2014

Tarjolla parikin maistuvaa kohdetta

Costa Rica vastasi kisojen kovimmasta pommista lyötyään Uruguayn avausottelussaan maalein 3-1. Perjantaina vastus ei helpotu, sillä seuraavan haasteen tarjoilee Italia.

BW eSports FI €100 welcome

Italia käynnisti kisat väkevästi lyömällä Englannin 2-1. Joukkue onkin hyvässä iskussa, ja tärkeä voitto Englannista nosti ryhmän itseluottamusta entisestään.

Roman keskikenttämies Daniele De Rossi kuitenkin muistutti, että Uruguayn kaatanutta Costa Ricaa ei ole syytä aliarvioida. Hän muistutti myös siitä, että ottelu alkaa jo klo 13 paikallista aikaa (Suomessa klo 19).

– Olemme pelanneet siellä aiemminkin (Recifessä), viime kauden Confederations Cupissa. Silloin vastassa oli Japani, ja olimme vaikeuksissa korkean lämpötilan kanssa. Ottelu Costa Ricaa vastaan on vaarallinen, koska se pelataan jo iltapäivästä. Hankalaa siitä tulee, kuului De Rossin kommentti.

Sääennusteen mukaan asteita piisaa 30 huitteilla ja ilmankosteuttakin hulppeat 70%. Tästä hyötyy tietenkin Costa Rica, jolle moinen ilmasto on tuttu. Joukkueen hyville otteille voikin odotella jatkoa.

VETOVIHJE: Niitä on kaksi: a) yli 9,5 kulmapotkua ottelussa ja b) puoliaika X, täysi aika 1.

Kulmien ylipeliin päädyimme siksi, että sekä Italian että Costa Rican avausotteluissa nähtiin yksitoista kulmaa. Italialle harjoitusottelu Fluminesea vastaan oli ainoa joukkueen viidestätoista viimepelistä, jossa ei nähty yli 9,5 kulmaa. Enlantia vastaan jopa ensimmäinen maali syntyi kulmatilanteen seurauksena. Unibet tarjoaa kohteesta kerrointa 1,70.

Costa Ricalta avauspeli oli niin vahva esitys, että joukkue kykenee pitämään Italian aisoissa jonkin aikaa. Silti uskomme saapasmaan voittoon. Tästä HT/FT -vaihtoehdosta Bwin tarjoaa kertoimeksi 4,40, mikä on selvästi parempi kerroin kuin mitä esimerkiksi Bet1234:n tarjoama 3,55 samasta kohteesta.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi