Vetovihje: Japani – Kolumbia 24.6.2014

Kisojen heikkotasoisimmassa lohkossa kaikki on vielä auki. Jatkopaikkaan Japani tarvitsee vähintään kahden maalin voiton Kolumbiasta sekä apuja Kreikalta, joka kohtaa samaan aikaan Norsunluurannikon. Kolumbian jatkopaikka on varma ja lohkovoittokin on hyvin lähellä, vaikka tappio tästä pelistä tulisikin.

BW eSports FI €100 welcome

Etelä-Amerikan maat ovat olleet kisojen iloisia yllättäjiä ja Kolumbian meno on kisoissa vakuuttanut. Kolumbia ei ennakkoon ollut erityisen nimivahva joukkue, varsinkin kun maaliruisku Radamel Falcao loukkaantui ennen kisoja. Kolumbia pelasi vahvat karsinnat ja joukkue tuli Etelä-Amerikan karsinnoissa Argentiinan jälkeen toiseksi. AS Monaco maksoi viime kesänä 45 miljoonaa euroa James Rodriguezista ja kahden ensimmäisen pelin esityksen perusteella vasta 22-vuotias kolumbialainen on saatu casinokaupunkiin pilkkahinnalla.

Norsunluurannikkoa vastaan Japani oli vaikeuksissa, mutta Kreikkaa vastaan maaliton tasapeli oli peliä hallinneelle Japanille suuri pettymys.

VETOVIHJE: Kolumbia lähtee otteluun vapautuneesti, sillä peli on rullannut mallikkaasti. Japani tarvitsee ottelusta voiton, joten passiiviseen taktiikkaan ei ole varaa eikä se muutenkaan Japanin pelifilosofiaan kuulu. Unibet tarjoaa yli 2,5 maalin vedolle kerrointa 1,97 ja siihen tartutaan kiinni. Yli 3,5 maalin kerroin on 3,50 ja sekin houkuttaa pieneen peliin.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi