Vetovihje: Kreikka – Norsunluurannikko 24.6.2014

Kisojen heikkotasoisimmassa lohkossa kaikki on vielä auki. Jatkopaikkaan Kreikka tarvitsee voiton sekä apuja Kolumbialta, joka kohtaa samaan aikaan Japanin. Norsunluurannikko on voitolla varmasti jatkossa, mutta tasapelillä jatkopaikan varmistaneen Kolumbian pitäisi ottaa vähintään piste Japanilta.

BW eSports FI €100 welcome

Norsunluurannikko pelasi hyvän avauspelin Japania vastaan ja 2-1 voitto tuli Bonyn ja Gervinhon maaleilla. Viimeksi Kolumbia kaatoi Norsunluurannikon 2-1 lukemin.  Yaya ja Kolo Touren veli 28-vuotias veli Ibrahim kuoli Manchesterissä hetki Kolumbian pelin jälkeen. Se on karmiva paikka lähteä pelaamaan tällaisen suru-uutisen jälkeen, mutta ilmeisesti Touret ovat illalla joukkueen mukana. Miten tällainen asia vaikuttaa joukkueeseen ja kapteeni Yaya Touren tilaan?

Huuhkajien EM-karsintavastustaja Kreikka ei ole vakuuttanut ja nuorennusleikkaus on joukkueessa tarpeen. Maalitili on kisoissa vielä avaamatta eikä peliesitykset ole hurraa-huutoja aiheuttanut. Mutta voitolla tästä voi vielä taivas aueta.

VETOVIHJE: Uskomme, että koko Norsunluurannikon joukkue pelaa tänään 110% lasissa Libanonissa itsekin ammattilaisjalkapalloilijana pelanneen Ibrahim Touren muistolle.Bet1234 antaa Norsunluurannikon kertoimeksi 2,05.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi