Vetovihje: Honduras – Sveitsi 25.6.2014

Sveitsillä on viimeisessä ottelussa paljon pelissä, sillä Ecuador ja Sveitsi ovat molemmat kolmessa pisteessä. Ecuadorilla on kaksi maalia parempi maaliero. Honduras on ilman maailman kahdeksatta ihmettä ulkona jatkopeleistä.

BW eSports FI €100 welcome

Käkikellomaalle aseteltiin yllättävän viittaa kisoihin lähtiessä. Avauspelissä Sveitsi voitti lisäaikamaalilla Ecuadorin, mutta viimeksi Ranska nöyryytti Sveitsiä 5-2 lukemin. Päätöspelissä Sveitsi on pakkovoiton edessä. Jos Ecuador voittaa, niin Sveitsin pitäisi voittaa vähintään kahdella maalilla enemmän kuin Ecuador.

Sveitsiläiset tulevat seuraamaan tarkkaa toisen pelin tapahtumia, sillä esimerkiksi Ecuadorin 1-0 johtomaali Ranskaa vastaan pakottanee Sveitsin muuttamaan heti peliryhmitystään rohkeammaksi.

Maaliedotusarvo ottelussa on iso, Sveitsin kahdessa pelissä on tehty yhteensä kymmenen maalia ja Hondurasin peleissä kuusi. Ranska-Ecuadorin pelin virtaus vaikuttaa ottelun kulkuun, mutta Vihjetykki uskoo, että Sveitsi lähtee heti alusta alkaen aika offensiivisellä taktiikalla.

VETOVIHJE: Unibet tarjoaa yli 2,5 maalin vedolle kerrointa 1,72 ja yli 3,5 maalin vedolle kerrointa 2,80. Molemmat on markkinoiden parhaimmistoa ja niihin tartutaan kiinni.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi