Vetovihje: Hollanti – Meksiko (neljännesvälierä) 29.6.2014

Kaksi lohkovaiheessa mallikkaasti esiintynyttä joukkuetta iskevät yhteen sunnuntain ensimmäisessä neljännesvälierässä. Onnistuuko Hollanti hyökkäysvoimallaan ohittamaan Meksikon maalivahdin Ochoan, joka on esiintynyt turnauksessa erinomaisesti?

BW eSports FI €100 welcome

Guillermo Ochoa on ollut kuin muuri maalillaan, sillä hän piti nollan niin Kamerunia kuin Brasiliaakin vastaan. Viimeksi Kroatiaa vastaan hän oli ohittamaton aina 87:nnelle peliminuutille saakka. Meksikolta puuttuu José Juan Vázquez, joka lusii pelikieltoaan.

Hollanti puolestaan on paukuttanut kokonaiset kymmenen maalia alkulohkon kolmessa pelissä. Arjen Robben ja Robin van Persie ovat osuneet kolmesti mieheen, mikä herättänee huolta myös Meksikon pakistossa.

Hollanti voitti kaikki alkulohkon pelinsä, joista 5-1-voitto Espanjasta oli tietenkin se suurin huutomerkki. Toki myös 2-0-voitto Chilestä oli vahva suoritus.

VETOVIHJE: Vaikka Meksiko onkin vakuuttanut, pelivalintojen suhteen vaakakuppi kallistuu Hollannin suuntaan. Oransseilla oli selvästi kovatasoisempi lohko, eikä sovi väheksyä hollantilaisten rutiinia tämän tyyppisissä turnauksissa. Joukkue on voittanut viime MM-otteluistaan 9/10 ainoan tappion tultua edelliskisojen finaalissa (Espanjaa vastaan 0-1). Nyt Chile-kamppailun missannut van Persie vieläpä palaa kokoonpanoon.

Meksikon topparit ovat 32- ja 35-vuotiaita ja jo hiukan verkkaisia. Jää nähtäväksi, miten he pysyvät tuulennopean Robbenin perässä. Valintamme on Hollannin suora voitto, josta Pinnacle palauttaa panoksen takaisin reilusti yli kaksikertaisena, kertoimella 2,12. Ottelu käynnistyy klo 19.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi