Vetovihje: Kolumbia – Uruguay (neljännesvälierä) 28.6.2014

Onko Uruguaysta vastusta Kolumbialle ilman Suarezia neljännesvälierässä?

Ei pistemenetyksiä ja maaliero seitsemän plussalla. Kolumbia hölkkäsi läpi alkulohkonsa jättäen taakseen Kreikan, Norsunluurannikon ja Japanin. Hyökkäyspeli on häikäissyt, vaikka tähti Radamel Falcao on loukkaantuneena ja missaa koko turnauksen. Gutierrez ja Rodriguez, muiden muassa, ovat pitäneet huolta maalinteon jatkuvuudesta.

BW eSports FI €100 welcome

Uruguay puolestaan sai taistella lujasti päästäkseen jatkopeleihin. Kaikki alkoi 1-3-tappiolla Costa Ricalle, mutta sitä seurasivat maalin voitot Englannista ja Italiasta – otteluista, jotka olisivat voineet päättyä kumman tahansa voittoon.

Keskinäisten kohtaamisten tilastoihin peilaten Uruguaylla on selvä etu klo 23 käynnistyvään kamppailuun, sillä joukkue on voittanut viisi seitsemästä viimeisestä. Yksi päättyi tasan ja yksi Kolumbian voittoon. Näistä neljässä edellisessä  Suarez jätti väliin yhden – tuolloin Kolumbia voitti.

Suarezin puraisutapauksesta on saanut tietää varmasti jokainen ihminen maapallolla. Hän on ollut sananmukaisesti Uruguayn terävin syömähammas, sillä mies vastasi esimerkiksi molemmista maaleista Englantia vastaan. Hän myös pohjusti kulmapotkun, josta tullut maali johti Italia-kamppailun ainoaan osumaan. Lopun turnauksesta hän istuu kuitenkin sivussa.

Suarez on ehkä kaikkein merkittävin pelaaja joukkueelleen koko turnauksen kaikista ryhmistä. Hänen poissaolonsa näkyy. Se voi näkyä porukassa myös henkisesti.

VETOVIHJE: Me näemme Kolumbian päivänselvänä suosikkina. Betwayn kerroin 2,10 on markkinoiden paras. Kolumbian hyökkäysorientoitunut peli on näyttänyt hyvältä, joten näemme itua myös Kolumbian yli 1,5 maalissa, mille kertoimet huitelevat usealla sivustolla yli kahdessa. Näemme tämän ylikertoimena siksi, että Kolumbia on osunut jo viidessä perättäisessä ottelussaan vähintään kahdesti.

Muista Betwayn 50 euron tervetuliaisbonus uusille asiakkaille!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi