Vetovihje: Costa Rica – Kreikka (neljännesvälierä) 29.6.2014

Nämä joukkueet eivät maaleilla mässäile

Yllätysjoukkue Costa Rica voitti ”kuolemanlohkon” ja kohtaa nyt Kreikan. Jatkuuko odottamaton menestys vai luetaanko tarinasta viimeiset säkeet?

BW eSports FI €100 welcome

Moni ei joka tapauksessa olisi osannut arvata, että Costa Rica voittaisi lohkonsa. Joukkue nujersi Uruguayn 3-1 ja piti sitten nollan sekä Italiaa (1-0) että Englantia (0-0) vastaan.

Pelisivustot tarjosivat peräti kympin kertoimia Costa Rican voitosta Uruguayta vastaan, mutta nyt joukkue on neljännesvälierissä ja on saanut vastaansa vieläpä ennalta aiempia heikomman joukkueen. Menestystarina siis saattaa saada jatkoa.

Tavallisesti tiukkaan puolustuspeliinsä nojaava Kreikka kärsi avauksessa ruman 0-3-tappion Kolumbialle, mitä seurasi maaliton tasapeli Japania vastaan. Tärkeässä päätösottelussa Norsunluuraniko kaatui 2-1, joten lohkosta tarttui mukaan kakkossija Kolumbian takana.

Huomionarvoista kuitenkin on, että Kreikka päästi alkulohkon kolmessa pelissä yhtä monta maalia omiin kuin MM-karsintojen kymmenessä ottelussa yhteensä.

Costa Rica päästi lohkovaiheessa omiin siis vain yhden, vaikka vastassa oli joukkueita, joilla riittää nimekkäitä pelotteita hyökkäyspäässä. Kreikalle tehtiin siis neljä. Toiseen päähän helleenit osuivat kahdesti Costa Rican jäätyä kahdessa jälkimmäisessä ottelussaan vain yhteen osumaan.

VETOVIHJE: Kumpikaan joukkue ei sylje maaleja liukuhihnalta, joten kokeilemme vetoa ”molemmat joukkueet eivät tee maalia”, josta Betsafe antaa kerroimen 1,63. Tämä on selvästi parempi kuin alle 2,5 maalista saatava 1,45.

Molemmat joukkueet puolustavat sitä paremmin, mitä kovempi joukkue on vastassa. Kumpikaan tuskin haluaa ottaa otetta pelistä ja tehdä aloitteita, koska sellainen ei yksinkertaisesti ole näille joukkueille ominaista. Ottelu käynnistyy klo 23.

Ei vielä pelitiliä Betsafella? Hyödynnä uusien asiakkaiden bonus ja kuittaa muhkeat 150 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi