Vetovihje: Ranska – Nigeria (neljännesvälierä) 30.6.2014

Ranska jatkaa maalitehtailua

Ranska lähtee selvänä suosikkina neljännesvälieräänsä, jossa vastaan asettuu Nigeria. Mutta kuten tässäkin turnauksessa on nähty, altavastaajia ei voi väheksyä.

BW eSports FI €100 welcome

Ranskan ympärillä liikkui monia kysymyksiä ennen kisoja. Kaksi voittoa ja lohkovaiheen maaliero 8-2 muuttivat kaikki kysymysmerkit kuitenkin huutomerkeiksi. Tämä siis siitä huolimatta, että Ranska päätti lohkovaiheen pelaamalla maalittoman tasurin Ecuadorin kanssa. Sillä ottelulla ei ollut kuitenkaan enää merkitystä.

Kukkopaidat tekivät peräti kuusi muutosta aloitusmiehistöönsä Ecuadoria vastaan, jos verrataan Sveitsin lukemin 5-2 kaataneeseen nippuun. Ecuador-ottelun tuloksesta ei siis voi vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Silmiinpistävää on ollut, että Karim Benzema on pelannut häikäisevästi. Hän on ollut mukana värkkäämässä viittä joukkueensa kahdeksasta osumasta (kolme maalia ja kaksi syöttöä).

Nigeria piti nollan kahdessa avauspelissään, vaikka Bosnialta hylättiinkin sääntöjen mukainen maali väärin perustein. Argentiinaa vastaan tuli kuitenkin 2-3-tappio.

Alkulohkossa sekä Ranska että Nigeria pitivät siis nollan kahdessa ottelussa kolmesta. Me emme kuitenkaan tartu alipeliin.

VETOVIHJE: Eniten kutittelee Ranskan -1, mikä tarkoittaisi panoksen palautuvan kokonaisuudessaan, jos joukkue voittaa maalilla. Isommalla voitolla yllämme plussalle. Betsafe antaa kertoimeksi 1,67.

Ranskalaiset sylkivät osumia niin Hondurasia kuin Sveitsiäkin vastaan, sillä molemmat kaatuivat kolmen maalin erolla. Fransmannit vieläpä voittivat yhden ennen kisoja käydyistä harjoitusotteluista peräti 8-0, joten pari häkkiä Nigeriaa vastaan ei olisi yllätys.

Nigeria on voittanut vain yhden seitsemästä viimeisistä, joten joukkue on varmasti hankaluuksissa.

Ei vielä pelitiliä Betsafella? Hyödynnä uusien asiakkaiden bonus ja kuittaa muhkeat 150 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi