Vetovihje: Saksa – Algeria (neljännesvälierä) 30.6.2014

Päivän toisessa ottelussa kohtaa Saksa ja Algeria. Saksa lähtee otteluun selvänä suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Saksa voitti avauspelissään Portugalin vakuuttavasti 4-0. Saksan 2-2 tasapeliin päättynyt ottelu Ghanaa vastaan on ollut yksi kisojen huippuhetkiä. Alkusarjan viimeisessä ottelussa USA kaatui 1-0.

Algeria piti avausottelussaan Belgiaa pitkään pinteessä, mutta hävisi lopulta 2-1. Etelä-Korean Algeria kaatoi vakuuttavasti 4-2 ja Algerian hieman yllättävä jatkopaikka varmistui 1-1 tasapelissä Venäjää vastaan. Islam Slimani nousi algerialaisten kansallissankariksi tasoittamalla ottelun 60 minuutilla.

Tänään Algeria kohtaa kisojen isoimman haasteen, kun vastaan tulee yksi kisojen suurimmista mestarisuosikeista. Ottelun alla on paljon puhuttu Gijonin häpeästä ja kostosta. Vuoden 1982 kisoissa ylimielinen Saksa hävisi yllättäen avausottelussa Algerialle 2-1. Päätöspelissä Itävaltaa vastaan Saksan niukalla voitolla molemmat joukkueet menivät jatkoon ja Algeria jäisi jatkopeleistä ulos. Saksa voitti sopuisassa ottelussa Itävallan 1-0 ja Algeria ei päässyt jatkopeleihin. Tämän jälkeen MM- ja EM-kisojen alkusarjan viimeiset pelit on pelattu aina samaan aikaan.

Suurin osa pelaajista ei ole edes syntynyt silloin, kun Gijonin häpeä tapahtui, mutta Algerian bosnialainen valmentaja Vahid Halilhodzic on käyttänyt tapahtumaa taidokkaasti mediapelissä sekä oman joukkueensa motivaation lähteenä että suuren yleisön sympatiapisteiden keruuna illan otteluun.  

VETOVIHJE: Ottelun kuva lienee, että Saksa vie ja Algeria vikisee. Saksan kertoimet on painettu järjettömän alas ja Vihjetykki ei usko Saksan murskavoittoon ottelussa. Betsafe antaa alle 2,5 maalin vedolle markkinoiden parhaimman kertoimen 2,45. Siihen tartutaan kiinni ja uskotaan, että Ylen selostajan mainitsema piskuinen Algeria (lähes 39 miljoonaa asukasta) taistelee tänään jokaisesta pallosta suurella sydämmellä.

Ei vielä pelitiliä Betsafella? Hyödynnä uusien asiakkaiden bonus ja kuittaa muhkeat 150 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi