Vetovihje: Argentiina – Sveitsi (neljännesvälierä) 1.7.2014

Argentiina vääntää käkikellon viisarit vinoon

Viimeistä edellinen neljännesvälierä otellaan São Paolossa, missä Argentiina saa vastaansa Sveitsin klo 19 alkavassa ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

Argentiina voitti alkulohkon kaikki kolme otteluaan. Niin hölmöltä kuin se tuntuukin, odotukset olivat silti korkeammalla. Peli ei ole aivan asettunut uomiinsa, ja joukkue saa kiittää huippuvireistä Lionel Messiä onnistuneista yksilösuorituksistaan. Fakta on se, että Messi teki ratkaisevat maalit Bosniaa ja Irania vastaan ja kaksi häkkiä 3-2-voitossa Nigeriasta.

On kuitenkin kovan joukkueen merkki, että voittoja tulee huonollakin pelillä. Eteläamerikkalaisryhmä on pelannut nyt kahdeksan matsia putkeen häviämättä yhtäkään. Viimeiset 18 otteluakin ovat tuottaneet vain yhden tappion.

Manchester Cityn tähtihyökkääjä Sergio Agüero loukkaantui alkulohkon päätösottelussa ja missaa loput turnauksesta. Luonteva paikkaaja on Lavezzi, miltä osin ongelmia ei pitäisi olla. Argentiinalla on tästä huolimatta yksi turnauksen iskukykyisimmistä hyökkäyksistä. Nyt PSG-hyökkääjälle tarjoutuu mainio sauma parannella osakkeitaan.

Sveitsin tie jatkopeleihin oli kuoppainen. Avausvoitto Ecuadorista oli ratkaiseva. Ellei Seferovic olisi tehnyt 2-1-osumaa lisäajalla, loppusijoitukset olisivat vaihtuneet päikseen: Ecuador kakkonen, Sveitsi kolmonen.

Nyt alppimaa on kuitenkin jatkossa. Ecuadoria ja Hondurasia vastaan paketti pysyi kasassa, mutta lohkovoittajaa Ranskaa vastaan tuli turpiin lukemin 2-5. Nyt vastus on vähintään yhtä kova.

Sivussa ovat Mario Gavranovic ja Steve von Bergen.

VETOVIHJE: Sveitsille tuottaa vaikeuksia panna kampoihin Argentiinalle, joka on vieläpä tottunut ilmastoon. Ykkösmerkin kerroin 1,50 on kuitenkin vähemmän houkutteleva, joten sen sijaan lyömme ykkösen avauspuoliajalle. Tästä kerroin on nimittäin yli tuplasti parempi, sillä ComeOn! tarjoaa 2,05.

Argentiina tulee usein kovalla höngällä päälle alussa ja onkin voittanut avauspuoliskot neljässä kuudesta viimeisestä kisaotteluissa, vaikka vastassa on ollut koviakin joukkueita.

Onko ComeOn! itsellesi uusi tuttavuus? Avaa pelitili tästä ja kuittaa hurja 300+5 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi