Vetovihje: Belgia – USA (neljännesvälierä) 1.7.2014

MM-kisojen viimeisessä neljännesvälieräpelissä kohtaavat Belgia ja Yhdysvallat. Belgia lähtee otteluun suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Belgia on taistellut MM-kisoissa kolme voittoa, mutta kriitikkojen suita belgialaiset eivät ole vielä tukkineet. Belgian peliesitykset eivät ole vielä olleet sillä tasolla, mitä kisojen mustalta hevoselta on odotettu. Belgian alkulohko ei ollut kovin mahdollinen, mutta alla on kuitenkin kolme voittoa ja Algeria on ainoana joukkueena pystynyt tekemään maalin Belgian verkkoon.

USA taisteli jatkopaikan kivikovasta G-lohkosta. Jatkopaikka varmistui niukalla tappiolla Saksalle. Vihjetykkiä jatkopaikka ei yllättänyt, sillä jo ensimmäisestä ottelusta Ghanaa vastaan tehtiin USA:lla tiliä. Nyt taisteleva jenkkijoukkue on kovan paikan edessä, kun vastaan asettuu jälleen kerran materiaaliltaan lähtökohtaisesti kovempi vastustaja.

Voittamiseen keskittyvässä USA:n urheilukulttuurissa vain voitot ratkaisee. Esimerkiksi NHL-maalivahtia ei pois maalilta vaihdeta, vaikka maaleja menisi selän taakse helpostikin, jos vain joukkue voittaa. Tällä kertaa voittava joukkue on Belgia. Lisäksi USA on jo ylittänyt joukkueeseen kohdistuneet odotukset ja kysymysmerkki on, kuinka pelaajat pystyvät vielä motivoitumaan puolivälieräotteluun. Tosin yhdysvaltalaisen urheilijan mentaliteetin tuntien se ei liene ongelmista isoin.

VETOVIHJE: Hyvän joukkueen merkki on se, että huonollakin pelillä otteiluista napataan voitot. Belgian käyrä osoittaa ylöspäin ja Vihjetykki uskoo vahvasti joukkueena hyvin yhteen pelaavan Belgian voittoon. Betsafe tarjoaa Belgian voitosta kerrointa 1,97 ja se otetaan hyvillä mielin vastaan.

Ei vielä pelitiliä Betsafella? Hyödynnä uusien asiakkaiden bonus ja kuittaa muhkeat 150 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi