Vetovihje: Chicago Fire – Toronto FC 2.7.2014

Defoen Toronto porskuttaa vahvassa vireessä

MM-kisoissa pidetään taukoa, mutta me olemme löytäneet kiintoisan kohteen tälle välille MLS:stä, jossa Chicago Fire kohtaa Toronto FC:n torstain vastaisena yönä.

BW eSports FI €100 welcome

Toronto FC on kerännyt kosolti pistepottia, vaikka joukkue onkin pelannut vasta kaksitoista ottelua, kun muilla niitä on kolmesta viiteen enemmän. Joukkue pitää hallussaan itäisen konferenssin nelossijaa. Chicago puolestaan jumittaa idän jumbosijalla kuusi pistettä Toronton takana, vaikka joukkue on pelannut kaksi ottelua enemmän.

Jermain Defoe on ollut Torontolle kova vahvistus, sillä hän on sylkenyt maaleja liukuhihnalta. Ex-Spurs missasi pari ottelua sairastuvalla, mutta muuten hän on paukutellut kahdeksan häkkiä yhdeksässä pelaamassaan ottelussa. Nyt miehistöstä kuitenkin puuttuvat Michael Bradley ja Julio César, jotka ovat MM-komennuksella.

Viimeksi Toronto pelasi hyvin vieraissa New York Red Bullsia vastaan, mutta tuloksena oli tasapeli lisäajan takaiskun myötä. Silti uskomme Toronton olevan vahvoilla myös Chicagossa.

VETOVIHJE: Valintamme on Toronto +0,5 ja perustelemme tätä sillä, että joukkueella on alla viisi liigaottelua putkeen ilman tappiota. Chicagolla taas on takanaan neljä perättäistä ottelua ilman voittoa. Kotonaan Toyota Parkilla Chicagolla on vain yksi voitto seitsemästä ottelusta ja yksitoista tehtyä maalia.

Toronto sen sijaan on tehnyt neljä osumaa kahdessa viime vierasottelussaan. Torontolla vieläpä on vain yksi tappio neljässä viime vieraspelissään. Siihen nähden Pinnaclen kerroin 1,87 vaikuttaa reilulta.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi