Vetovihje: Brasilia – Kolumbia (puolivälierä) 4.7.2014

Perjantain toisessa puolivälierässä Brasilia kohtaa Kolumbian. Paineet ottelussa on Brasilialla, sillä kotiyleisön odotukset ovat valtavat ja kaikki odottavat riemukulun jatkuvan. Kolumbialla on ottelussa vain voitettavaa.

BW eSports FI €100 welcome

Kisojen ennakkosuosikkeja olivat Brasilia, Argentiina ja Saksa. Mikään näistä kolmesta joukkueesta ei ole vielä häikäissyt, mutta kaikki ovat selvittäneet tiensä puolivälieriin. Brasilia voitti Kroatia lahjaksi saadulla rangaistuspotkulla ja Meksikoa vastaan oli tyytyminen 0-0 tasapeliin. Neljännesvälierissä Chile pakotti Brasilian rangaistuslaukauskilpailuun.

Kolumbia on yllättänyt esityksillään kaikki, vaikka joukkue pelasikin hyvät karsinnat. Alkusarjassa Kolumbia voitti vakuuttavasti Kreikan ja Norsunluurannikon ja Japani kaatui kakkosmiehistöllä. Neljännesvälierässä Uruguay oli hampaaton Kolumbiaa vastaan. Maalipörssiä johtava James Rodriguez on tähän mennessä ollut kisojen valovoimaisin pelaaja. Rodriguez, 22, on ollut niin vakuuttava, että Kolumbian suurinta tähteä Radamel Falcaoa ei ole kukaan edes kaivannut.

VETOVIHJE: Betsafe tarjoaa Kolumbialle voittokerrointa 4,65, joka on houkutteleva. Kuitenkin on syytä muistaa, että Brasilia on viimeksi hävinnyt kotiottelun vuonna 1975 eli 39 vuotta sitten. Täten tyydytään vihjaamaan Kolumbiaa maalin tasoituksella, jolle Betsafe tarjoaa kerrointa 2,00.

Ei vielä pelitiliä Betsafella? Hyödynnä uusien asiakkaiden bonus ja kuittaa muhkeat 150 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi