Vetovihje: Ranska – Saksa (puolivälierä) 4.7.2014

Brasilian MM-kisojen ensimmäisessä ottelussa kohtaa Ranska ja Saksa. Saksa lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Ranska on jo napannut tärkeän voiton näistä kisoista. Uskottavuuden. Etelä-Afrikan MM-kisat menivät riitelyn merkeissä ja ranskalaiset fanit jo hylkäsivät maajoukkueen. Ranskan kulta-aikojen kapteeni Didier Deschamps on onnistunut palauttamaan valmentajana uskottavuuden maajoukkueeseen. Deschamps teki jo ennen kisoja kovia päätöksiä, jättämällä vaikeita persoonia valitsematta joukkueeseen. Nimeikkäin joukkueesta ulos jäänyt pelaaja oli Manchester Cityn tähti Samir Nasri. Alkulohkossa Ranska oli vakuuttava ja puolivälierässä Nigeria kaatui 2-0.

Saksa ei ole saanut vielä konettaan käyntiin, mutta vanha totuus on pitänyt paikkansa. Jalkapallo on peli, jossa pelataan 90 minuuttia ja lopulta Saksa voittaa. Alkulohkonsa Saksa voitti, mutta neljännesvälierässä Algeria ei vanhaa totuutta kuunnellut. Algeria pakotti värikkäässä ottelussa Saksan pelaamaan täydet 120 minuuttia jatkopaikansa eteen.

Vihjetykki on kisojen alusta alkaen ihastunut Ranskan peliin eikä Saksan kohtaaminen tee poikkeusta. Ranskan keskikenttä Pogba-Matuidi-Cabaye on rautaa ja Saksalaisten pitää parantaa paljon, jotta ranskalaiset puolivälierässä kaatuisivat.

VETOVIHJE: FIFA:n kotisivuilla haastatellun entisen saksalaisen huippupelaaja Andreas Brehmen mukaan Saksan pitäisi parantaa 100% Ranska-otteluun. Vihjetykki ei siihen parannukseen usko, vaan tartuu Ranskan voittoon kiinni Bet1234 tarjoamalla kertoimella 3,00.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi