Vetovihje: VPS – Brommapojkarna 3.7.2014

VPS saa vieraita länsinaapurista

Vaasan Palloseura kohtaa Eurooppa-liigan karsinnassa ruotsalaisen Brommapojkarnan tänään Valkeakoskella. Otteluita pelataan ympäri Eurooppaa, mutta ulkomaisten joukkueiden vire on arvoitus, koska ryhmät ovat menneet kesän aikana uusiksi. Suomalais-ruotsalaisessa kohtaamisessa näin ei tietenkään ole.

BW eSports FI €100 welcome

VPS pitää hallussaan Veikkausliigan kahdeksatta sijaa, mikä on hiukan alle odotusten. Loukkaantumiset ovat hankaloittaneet alkukautta, mutta tilanne on helpottamaan päin, mistä myös viime perjantain 4-0-murskavoitto MyPasta oli oiva osoitus. Maalivahti Sillanpää, puolustaja Lahti ja keskikenttämies Morrissey ovat kuitenkin yhä sivussa. Englantilainen Jordaan Brown on toipunut pelikuntoon ja palaa keskikentälle.

Brommapojkarna sai paikan karsintojen avauskierrokselle Fair Play -joukkueena. Kevätkausi Allsvenskanissa on ollut hankala ja tuottanut vain yhden voiton kahteentoista peliin. Kotona liigajumbo on suorittanut  hiukan paremmin kuin vieraissa, mutta nimenomaan matkapeleissä tilasto on karu: kuusi tappiota kuudesta ja maaliero hirveä 5-17.

VETOVIHJE: VPS olisi pelannut ottelun kaikkein mieluiten tietysti Hietalahdessa, mutta toki joukkue saa kohtalaisen kotiedun Tehtaan kentälläkin. Brommapojkarnan alkukausi on ollut surkea, joten uskallamme luottaa Vepsun hoitavan avauksesta voiton itselleen. Vieraat eivät ole sitä paitsi pelanneet tosipelejä kuukauteen, koska Ruotsissa pääsarja on MM-tauolla. Vaasalaiset sen sijaan ovat pitäneet pelituntumaa yllä. Valintamme on Bwinin 2,75 kotivoitolle.

Ottelu käynnistyy torstai-iltana klo 19. VPS:n otteluennakkoon pääset tästä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi