Vetovihje: Hollanti – Costa Rica (puolivälierä) 5.7.2014

Costa Rica on shokeerannut upealla pelillään vastustajan toisensa jälkeen, mutta nyt vastaan asettuu edelliskisojen finalisti Hollanti. Menestystarinan päätösluku saattaa olla siis käsillä.

BW eSports FI €100 welcome

Costa Rican hienot esitykset eivät ole jääneet keneltäkään huomaamatta. Joukkue on kaatanut Uruguayn, Italian ja Kreikan ja pelannut tasurin Englannin kanssa. Omiin on mennyt neljässä pelissä vain kaksi palloa, mikä on äärimmäisen kova suoritus. MM-karsintojen viimeisissä yhdeksässä ottelussakin omissa soi vain kolmesti.

Joukkue näyttäisi lähestyvän myös Hollanti-ottelua puolustuksen kautta.

– Emme voi antaa heille yhtään tilaa. He hyödyntävät paikkansa, jos pääsevät huseeraamaan vapaasti, Celso Borges kommentoi kamppailun edellä.

Hollanti on yksi MM-kisojen pelottavimmista joukkueista hyökkäyssuuntaan, mistä kielii myös kaksitoista tehtyä osumaa neljässä ottelussa. Kahdeksan näistä joukkue teki tosin kahdessa ensimmäisessä kamppailussaan.

Viimeksi Meksikoa vastaan Oranje voitti 2-1 kahden viime hetkien osumansa ansiosta. Joukkue oli jo pullahtamassa pihalle kisoista, mutta Sneijderin 1-1-tasoitus tuli 88. minuutilla ennen Robbenin kyseenalaisesti hankkimaa rankkaria 94. minuutilla.

Myös lohkovaiheen päätöskamppailussa Chileä vastaan maalit antoivat odottaa itseään. Lopulta niitä tuli kuitenkin kaksi: ensin 77. minuutilla ja toinen 92. minuutilla.

VETOVIHJE: Uskomme Hollannin olevan jonkinmoisissa vaikeuksissa Costa Rican tiiviin puolustuksen kanssa. Siksi kokeilemmekin peliä, jossa maalia ei synny ensimmäisen puolen tunnin aikana. Tämä palauttaa osuessaan panoksen takaisin 1,95-kertaisena (ComeOn!). Tämän lisäksi suosittelemme harkitsemaan HT/FT-kohdetta, josta merkkiyhdistelmä X1 palauttaa monella bookkerilla panoksen takaisin noin nelinkertaisena.

Onko ComeOn! jo itsellesi tuttu pelisivusto? Avaa pelitili tästä ja lunasta hurja 300+5 euron avajaisbonus!