Vetovihje: Hollanti – Argentiina (välierä) 9.7.2014

Toiseen välieräotteluun molemmat joukkueet lähtevät puhtaalla pelillä. Argentiinalla on alla turnauksesta viisi puhdasta voittoa, Hollanti joutui puolivälierissä hakemaan ratkaisun Costa Ricaa vastaan rangaistuslaukauskilpailusta.

BW eSports FI €100 welcome

Hollannin käyrä on turnauksen edetessä ollut lievästi laskeva. Ensimmäisessä ottelussa Hollanti oli käsittämättömän hyvä, kun hallitseva maailmanmestari Espanja kaatui 5-1. Neljännesvälierässä Meksiko pystyi tappiosta huolimatta horjuttamaan hollantilaisia ja puolivälierässä Costa Rica pakotti jo oranssipaidat jatkoajalle.

Argentiinan käyrä näyttää toiseen suuntaan. Belgia oli argentiinalaisille kova koetinkivi puolivälierässä, mutta belgialaiset eivät pystyneet tosissaan Argentiinaa haastamaan. Higuainin voittomaali teki varmasti Argentiinalle hyvää. Se osoitti joukkueelle, että he eivät ole pelkästään Messin tehojen varassa.

VETOVIHJE: Betway tarjoaa Argentiinan voitolle kerrointa 2,30, johon tartutaan kiinni. Vaikka Louis van Gaal on melkoinen taktikko, ei hänkään ihmeitä pysty tekemään. Argentiinan hyökkäyskaluston nopeus on yksinkertaisesti hollantilaisten puolustuslinjalle liikaa. Myös  Betwayn tarjoama Argentiinan voiton ja yli 2,5 maalin yhdistelmän kerroin 4,50 on mielenkiintoinen.

Mikäli veto epäonnistuu, saat panoksen (jopa 50 euroa) takaisin avaamalla pelitilin Betwaylle tästä linkistä. Ottelu käynnistyy klo 23.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi