Vetovihje: FC Inter – FC Lahti 14.7.2014

Saksan juhliin päättyneen MM-urakan jälkeen palataan hiljalleen arkeen. Vihjetykki ei MM-krapulaa pode, vaan pelattavaa löytyy heti maanantaina.

BW eSports FI €100 welcome

FC Inter on pelannut vahvoja kotiotteluita, mutta vieraissa peli on tökkinyt. Viimeksi Inter kärsi Maarianhaminassa 1-3 tappion, mutta edellisessä kotiottelussa Inter voitti Turun derbyn maalein 3-2.

FC Interin miehistöön tekee tänään paluun kaksi tärkeää pelaajaa. Toppari Mathias Lindström ja keväästä 2011 saakka poissa ollut hyökkääjä Daniel Osinachi ovat tänään tulessa Veritas Stadionilla. Avainpelaajista Mika Ojala ja Tomas Gruborovics ovat sen sijaan vielä sivussa.

FC Lahti on ollut vahvassa vireessä, sillä 11 viimeisestä ottelusta on vain yksi tappio. Illan otteluun FC Lahti lähtee kolmen voitottoman ottelun jälkeen. Alla on kaksi tasapeliä sarjan kärkijoukkueita (HJK ja SJK) vastaan sekä kotona kärsitty 0-1 tappio KuPSille.

VETOVIHJE: Veikkauksen kerroinasetelmassa ottelu on tasan ja Vihjetykki on samoilla linjoilla. Ulkomaisilla välittäjillä FC Lahti on asetettu suosikkiasemaan ja Bet1234 tarjoaa kotivoitosta kertoimen 2,88. Se kelpaa päivän pelivalinnaksi.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi