Vetovihje: Djurgården – Häcken 21.7.2014

Arkivuon poissaolo osasyynä maalikarkeloihin?

Allsvenskan-viikko käynnistyy Tukholman Tele2 Arenalla, jolla mitellään maanantaina Djurgårdenin ja Häckenin välinen koitos. Vastakkain ovat siis joukkueet peräkkäisiltä sijoilta, sillä Häcken on kuudentena kerättyään 24 pinnaa ja kotijoukkue DIF kaksi vähemmän. Molemmat ovat pelanneet 14 ottelua.

BW eSports FI €100 welcome

Kummankin joukkueen trendikäyrät sojottavat yläviistoon. DIF palasi MM-kisatauolta pari viikkoa sitten pelaamalla Elfsborgin kanssa 1-1-kotitasurin. Maalipaikat olivat kortilla, ja päävalmentaja Pelle Olsson halusikin keskittyä hyökkäyspeliin seuraavassa ottelussa. Norrköpingissä Djurgården paukuttikin viisi häkkiä ja voitti kahden maalin erolla.

Häckenin paluu tositoimiin sujui samoissa merkeissä, sillä Geflen vieraana sillä oli vaikeuksia luoda paikkoja. Tämä näkyi myös lopputuloksessa, joka oli 1-0 isännille. Viikko sitten kotona Örebrota vastaan ilme oli erilainen, ja Häcken voittikin 4-1. Joka maali merkittiin eri miehelle. Häckenin pärjääminen riippuukin hyökkäyspelin onnistumisesta, sillä puolustuksen kulmakivi Kari Arkivuo on loukkaantumisen takia sivussa.

VETOVIHJE: Me valitsemme otteluun kaksi pelikohdetta: a) yli 10,5 kulmaa Bet1234:n kertoimella 1,93 ja b) yli 2,5 maalia Pinnaclen kertoimella 1,88.

Kulmien lukumäärässä vedonvälittäjät eivät ole analysoineet tilastoja kovin tarkkaan, sillä molempien joukkueiden peleissä nähdään paljon kulmia, sillä kumpikin joukkue hyökkää laitojen kautta. Häckenin edellisessä kulmia nähtiin vain viisi, mutta sitä edelsi neljä yli 10,5 kulman ottelua perätysten. Djurgårdenin tilastot ovat sitäkin vakuuttavammat, sillä raja on ylittynyt jo kuudessa ottelussa putkeen.

Ja kuten sanottua, molempien joukkueiden hyökkäyspelissä vaikuttaa tapahtuneen merkittävä muutos parempaan päin. Häckenin peleissä 2,5 maalin raja on ylittynyt jo kymmenen kertaa. DIF:n lukema on vain viisi, mutta joukkue on kärsinyt maalinteko-ongelmista koko alkukauden. Nyt moni hyökkääjä näyttäisi kuitenkin löytäneen maalijyvän. Arkivuon poissaolo sitä paitsi tekee ison loven göteborgilaisten alakertaan.

Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 20.05.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi