Vetovihje: Viikingit – AC Oulu 22.7.2014

Tiistain ainoassa kotimaan nurmikenttien pääsarjojen futisottelussa kohtaavat tänään Viikingit ja AC Oulu.

BW eSports FI €100 welcome

Viikingit lähtivät Ykkösen kauteen suurin odotuksin ja jopa noususta Veikkausliigaan puhuttiin. Viikinkien kausi lähti heti alusta alkaen väärille raiteille, kun kausi alkoi tappioputkella. Nyt Viikingeillä on alla kaksi tasapeliä, mutta viimeisestä voitosta on aikaa seitsemän peliä. Viikingeillä on koossa kuusi pistettä. Jippo on viimeisellä säilyjän paikalla 14 pisteellä, joten Viikingeillä alkaa olemaan viimeiset hetket käsillä, mikäli sarjapaikka halutaan säilyttää.

AC Oululle vieraspelit ovat olleet vaikeita ja oululaisten pistepussi on karttunut seitsemässä vieraspelissä ainoastaan neljällä pisteellä. Maalitkin ovat olleet kortilla, sillä vieraspeleissä AC Oulu on heiluttanut vastustajan maaliverkkoa vaivaiset kolme kertaa.

Vaikka AC Oulu on osunut vieraspeleissä vain kolme kertaa, Vihjetykki uskoo runsasmaaliseen otteluun. Viikinkien otteluista 71,4% on ollut yli 2,5 maalin otteluita. AC Oululla vastaava prosentti on 66,7%. Viikingit tarvitsevat ottelusta voiton. Tällä kertaa myös AC Oulun pitäisi onnistua vierasmaalien tekemisessä, kun vastassa on sarjan heikoiten puolustava joukkue.

VETOVIHJE:  Bet1234 tarjoaa yli 2,5 maalin vedolle markkinoiden parhaimman kertoimen 1,85.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi