Ravivihje: Vermon T65 23.7.2014

T65-1

BW eSports FI €100 welcome

Avauskohteessa 1 Bret Boko on paljon pelattu, mutta voittokin näyttää täysin varmalta. Bret Boko piti vastaavalta paikalta piikin Elitloppet-viikonloppuna ja voitti helposti. Viime aikoina Bret Boko on tehnyt rehtejä juoksuja kovissa porukoissa ja tänään tehtävä näyttää erittäin helpolta.

T65-2

Kakkoskohde on tasainen lämminveristen voltti. Vihjetykin ykköshevonen on Kati Lindsbergin menestystalliin siirtynyt 10 Big Muscles. Nelivuotias oli viimeksi rehti kuolemanpaikalta ja 14,6a/2100m on dödsistä hieno suoritus. Lähdön pelisuosikki 2 Bleu Nuit on kovaluokkainen hevonen rahasarjoihin. 14 Yank Kempin tehtävä on takamatkalta erittäin haastava ja kolmossuosikki jää pois lapulta. Yllättäjinä lapulle nostetaan eturivin nelivuotiaat 3 Ranch Movie Star ja 4 Baltic Yankee.

T65-3

12 Millbrook Adele oli viimeksi Vermossa niin vakuuttava, että huonoltakin lähtöpaikalta Vihjetykki nostaa tamman suosikiksi. T65-pelissä 3 Twilight Vixi ja 1 Photo Back ovat enemmän pelattuja. 3 Twilight Vixin ravi hukkui viimeksi loppusuoralla Millbrook Adelen takana ja tamma jätetään lapulta pois. Lapulle nostetaan 1 Photo Back, joka kesti viimeksi hyvin vaativan juoksun kuolemanpaikalla.

T65-4

Neljäs lähtö on kovatasoinen rahasarja, jossa juoksee paljon viime aikojen menestyjiä. Tuomas Korvenojan 3 Fakir Victory on tehnyt hienoja juoksuja nelivuotias on lähdön selvä suosikki. 1 Large Point ja 5 Passion Dream pitänevät vauhdin kovana ja silloin mikä tahansa on mahdollista. Vihjetykki rastaa systeemiinsä yllätyksen toivossa lähdön kaikki hevoset, vaikka Fakir Victoryn voima voi hyvinkin puhua kirikierroksella.

T65-5

12 Kujanpään Jyräys on tehnyt vakuuttavia juoksuja viime aikoina. Parhaimmillaan kuusivuotias on ollut keulasta, mutta se on osoittanut tulevansa myös selästä. Tänään orilla on haastava lähtöpaikka, mikä tasaa vähän lähtöä. Kakkossuosikki 7 Frankker on niin ikään kuusivuotias ori, joka runnoo voimillaan usein kärkeen. Nyt lähtöpaikka on sillekin ikävä ja Frankker jää ulos kupungilta.  Isoa yllätystä haetaan 5 Luiskerilla. Ori on paljon tauluaan paremmassa kunnossa ja viimeksi Riihimäellä Bella Varjosen valmennettava tsemppasi Hurja-Eron ja Veeran Turon takana kolmanneksi. Luiskeri voi saada tänään hyvän juoksun ja 1% peliosuudella se on maistuva merkki.

T65-6

3 Good Dynamite on todella hyvä jo edellisessä startissa Lahdessa, jossa ori jäi toiseksi. Viimeksi Seinäjoella ori leikitteli piikistä ikätovereidensa kanssa ja karkasi ylivoimaiseen voittoon. Vihjetykki odottaa saman toistuvan tänään. Pahimmaksi uhkaajaksi Vihjetykki rankkaa 8 Star Martinin, joka voi lähtönopeudellaan saada hyvät asemat. Sunnuntaina Mikkelissä ori oli täysissä voimissa pussissa. Kaksari 3-8 on päivän maistuvin totopeli.

Vihjetykin vihjerivi:

1 Bret Boko

2,3,4,10

1,12

kaikki hevoset

5,12

3 Good Dynamite

192 systeemiä = 19,20

Vihjetykin vihjeriviin voi osallistua 1/10 osuudella tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=897087643 

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi