Vetovihje: HJK – FK Rabotnicki 23.7.2014

Vihjetykki uskoi viime viikon Mestareiden Liigan ensimmäisessä osaottelussa vahvasti vähämaaliseen otteluun ja HJK:n voittoon. Toinen näistä toteutui, sillä viime viikon ottelu on odotusten mukaisesti tunnustelevaa jalkapalloa.

BW eSports FI €100 welcome

Tänään HJK ei enää anna makedonialaisten yllättää. Moni asia puoltaa HJK:ta. Makedonialaisille Töölön jalkapallopyhätön tekonurmi on vieras alusta ja tällä kertaa matkustaminen vie makedonialaisten voimavaroja. HJK näytti iskukykyään lauantaina Veikkausliigan kakkosena ollutta SJK:ta vastaan, kun seinäjokelaiset kokivat pitkästä aikaa tappion 2-0 lukemin. HJK:lla on paljon kokemusta Teemu Tainio ja Mikael Forssellin johdolla  ja HJK:n putoaminen Mestareiden Liigasta olisi tässä kohtaa shokki.

VETOVIHJE: Tällä kertaa Veikkauksen kertoimen laskijat ovat täysin kuutamolla. HJK:n kahden maalin voitolle Veikkaus tarjoaa kertoimen 2,40. Maailmalla paras tarjous on 2,10, joten nyt kannattaa lyödä vedot kotimaisella palveluntuottajalle. HJK:n avausmaalin jälkeen Rabotnickin on pakko avata peliään ja silloin tasokkaampana joukkueena HJK iskee lisämaaleja. Vihjetykki uskoo tänään useamman maalin kotivoittoon.  

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi