Vetovihje: AIK – Falkenberg 28.7.2014

AIK:n ja Falkenbergin välinen kamppailu siirrettiin sunnuntailta maanantaille rankkasateen takia. AIK hakee revanssia, sillä Falkenberg löi tukholmalaiset tylyin 4-1-lukemin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa viikko sitten.

BW eSports FI €100 welcome

Friends Arenalla klo 21 Suomen aikaa käynnistyvää ottelua isännöivälle AIK:lle taisto on jo peräti neljäs viikon aikana, sillä keltamustat ovat mukana Eurooppa-liigan karsinnassa. Ottelusuma ei voi olla näkymättä pelaajien otteissa, ja lepuutuksia on taatusti luvassa.

Karsinnan AIK toki käänsi voitokseen lyötyään kotona Linfieldin 2-0 kotona Tukholmassa. Allsvenskanissa tulokset ovat olleet parempaan päin, pois lukien juuri viime koitos Falkenbergin vieraana. Mutta nyt jalka painaa jo liikaa, vaikka miehistö on muuten terve.

FFF puolestaan ei ole joukkueena nimekäs, mutta silti pisteitä se on napsinut aimo läjän. Nyt sijoitus on taulukossa kymmenes. Hallantilaisten vire on kova, sillä yhdeksästä edellisestä joukkue on voittanut kolme, pelannut viisi tasan ja hävinnyt vain kerran. Puolustuslinja on tiivis eikä suo vastustajalle liikaa iskun paikkoja, mistä kertoo viisi päästettyä mainituissa otteluissa.

VETOVIHJE: Taulukon kolmonen AIK on tiukasta ohjelmasta ja FFF:n huippuvireestä suursuosikki, mikäli vedonvälittäjiä on uskominen. Me haluamme uida kuitenkin vastavirtaan. Risti voi olla lähellä, mutta joka tapauksessa helpolla AIK ei selviä.

Valintamme on Falkenberg maalin tasoituksella (asian handicap +1,0), eli AIK:n maalin voitolla panos palautuu. Tasapelillä tai vierasvoitolla ComeOn! palauttaa panoksen 2,05-kertaisena.

Ei vielä pelitiliä ComeOnilla? Avaa tili tästä ja kuittaa huikea 300+5 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi