Vetovihje: Häcken – Djurgården 28.7.2014

Viime viikolla Häcken voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen, kun Djurgården taipui Tele2 Arenalla 1-2. Nyt sama kaksikko iskee yhteen toistamiseen lyhyen ajan sisään.

BW eSports FI €100 welcome

Häcken on ollut vahvassa vireessä viime aikoina. Ensin kotona kaatui Örebro 4-1 ja sitten Djurgården Tukholmassa. Häcken onkin noussut taulukon kärkipäähän. Lisäksi joukkue on sarjan paras kotijoukkue kerättyään seitsemästä ottelusta 17 pistettä maalierolla 19-6. Kotitappioita ei ole ja tasureitakin vain kaksi.

Häcken on suosikki myös Djurgårdenia vastaan Gammle Ullevin luonnonnurmella, vaikka tukholmalaisjoukkue on muuten esiintynyt kohtalaisesti. Vierasvoitto Norrköpingissä (3-5) oli vakuuttava, ja joukkue olisi voinut yltää hyvin pisteille myös Häckeniä vastaan.

DIF on menettänyt viime kohtaamiseen nähden kuitenkin kaksi avainpelaajaansa. Maalitykki Erton Fejzullahu ja Yussif Chibsah jättivät paikattavaksi ison loven, ja fanit saavat muistella haikeudella varsinkin Beijing FC:hen siirtyneen Ertonin maaleja, joita hän iski alkukaudesta kaikkiaan yhdeksän.

VETOVIHJE: Tukholmalaisilla on ollut hankalaa Häckeniä vastaan. Alla on kuusi peräkkäistä ottelua ilman voittoa (neljä tappiota ja kaksi tasapeliä). Voittoja on vain yksi kymmenestä (1-0-voitto kesäkuulta 2011). Edellinen vierasvoitto Häckeniä vastaan irtosi vuonna 2006, joten luotamme isäntiin nytkin Betssonin kertoimella 1,82.

Kerrataan vielä: Häcken on sarjan paras kotijoukkue, kaatoi Djurgårdenin tuoreeltaan ja saa tukea myös tilastoista. DIF sitä paitsi menetti ryhmästään kaksi tärkeää miestä. Eiköhän tässä ole tarpeeksi perusteita ykkösmerkille Suomen aikaa klo 20 käynnistyvässä ottelussa.

Ei vielä pelitiliä Betssonilla? Talleta 100 euroa ja kuittaa 200 euroa pelirahaa avaamalla tili tästä linkistä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi