Vetovihje: Inter – ManU 29.7.2014

Inter suoriutui Yhdysvalloissa pelattavan Guinness International Champions Cupin avauksesta parhaalla mahdollisella tavalla lyötyään hallitsevan Mestarien liigan mestarin Real Madridin pilkkukisassa. Nyt vastassa on Manchester United ottelussa, johon meillä on tarjota oivallinen vetovihje.

BW eSports FI €100 welcome

Interiä lukuun ottamatta italialaisseurat aloittivat International Champions Cupin karmaisevalla tavalla. Milan hävisi kaksi otteluaan maalierolla 1-8, ja ManU kaatoi avauksessa Roman 3-2.

Yksi syy tähän saattaa olla, että sarjat käynnistyvät eri maissa hiukan eri aikaan. ManU lienee jo valmiimpi tosikoitoksiin, sillä Englannissa Community Shield pelataan jo 10. elokuuta. Valioliiga käynnistyy seuraavana viikonloppuna. Serie A sitä vastoin käynnistyy vasta 31. elokuuta.

Real Madridia vastaan Inter tasoitti rankkarilla 1-1:een, ja myös ratkaisu lyötiin tauluun pilkulta.

ManU on häikäissyt otteillaan harjoituskaudella, sillä LA Galaxy kaatui peräti 7-0-lukemin ja viimeksi Roma siis 3-2. Koko miehistö haluaa näyttää parastaan uudelle valmentajalle Louis van Gaalille, joka näyttää saavan joukkueesta irti sen mitä haluaa.

Voittoja voi povata tälle harjoituskaudelle lisää, koska edessä on isossa kuvassa tärkeä kausi ja niin moni pelaaja on epävarma paikastaan vakiokokoonpanossa. Näytönhaluja siis riittää jo nyt.

VETOVIHJE: ManUn voitosta tarjoiltava Pinnaclen 1,81 tuntuu kelpo kertoimelta, kun mietitään italialaisten alkukauden unisuutta. ManUlla on myös leveämpi kokoonpano kuin Interillä, mitä voi pitää etuna harjoitusotteluissa, joissa koko ryhmää kierrätetään isolla kädellä.

Ottelu käynnistyy Washington DC:ssä ensi yönä Suomen aikaa klo 02.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi