Vetovihje: Real Madrid – ManU 2.8.2014

International Champions Cupissa nähdään lauantaina melkoinen superkamppailu, kun yhteen iskevät jalkapallomaailman jättiläiset Real Madrid ja Manchester United. Meillä on tarjota otteluun kiintoisa pelivihje ja myös ilmainen stream – tai paremminkin linkki sellaiseen.

BW eSports FI €100 welcome

Real Madrid on hallitseva Mestareiden liigan mestari, mutta Yhdysvalloissa pelattavassa harjoitusturnauksessa joukkue ei ole saanut peliä asettumaan uomiinsa. Ensin tuli 1-1-tasapeli Interin kanssa (2-3-tappio rankkareilla), mitä seurasi 0-1-tappio Romalle.

Toki kyse on harjoitusturnauksesta, mutta vain yksi maali kahteen otteluun on luonnollisesti alle odotusten.

ManU on pelannut selvästi paremmin, sillä lämmittely LA Galaxya vastaan päättyi murskavoittoon lukemin 7-0. Turnauksen aluksi joukkue kaatoi Roman 3-2, mitä seurasi maaliton tasuri Interin kanssa (5-3-voitto rankkareilla).

Louis van Gaal jatkaa mitä ilmeisimmin 3-5-2-ryhmityksellä, joka on toiminut aiemminkin hyvin.

Areena vetää 100 000 katsojaa

Ottelu pelataan massiivisella Michigan Stadiumilla, jolle mahtuu yli 100 000 katsojaa. Liput on myyty loppuun.

Viimeksi joukkueet kohtasivat kaudella 2012-13. Tuolloin Real Madrid pudotti Unitedin Mestareiden liigasta kokonaistuloksella 3-2.

VETOVIHJE: Harjoituspelit ovat tuttuun tyyliin hankalia veikattavia, koska molemmat joukkueet kierrättävät pelaajiaan isolla kädellä, koska nyt ei pelata tuloksesta. Oma valintamme kohdistuu kuitenkin alle 3,0 maaliin, josta Bet1234 palauttaa panoksen kohteen osuessa kertoimella 1,77. Tasan kolmen maalin toteutuessa panos palautuu.

Kolme joukkueiden kaikkiaan neljästä ottelusta International Champions Cupissa on tuottanut alle 2,5 osumaa ja kaksi jopa alle 1,5.

Real Madrid ei ole oikein saanut peliään käyntiin, mikä puhuu alipelin puolesta. Lisäksi puolustaminen on aina helpompaa kuin saada luova hyökkäyspeli käyntiin harjoituskaudella.

Bet1234 näyttää klo 23 Suomen aikaa käynnistyvän ottelun sivuillaan suorana asiakkailleen.

Perusta pelitili Bet1234:lle tästä ja kuittaa samalla 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi