Vetovihje: Panathinaikos – Standard Liege 5.8.2014

Panathinaikos ja Standard Liege väänsivät kättä Mestarien liigan karsinnan avauspelissään ilman osumia. Jatkoonpääsy karsinnan päätöskierrokselle ratkeaakin kakkoskamppailussa Ateenassa, eikä hurlumhei-futista nähtäne nytkään.

BW eSports FI €100 welcome

Avauspelissä Standard oli joukkueista selvästi parempi ensimmäiset puoli tuntia, mutta sittemmin myös Panathinaikos nousi peliin mukaan ja kehitteli pari kunnon tekopaikkaa. Maalit jäivät kuitenkin tekemättä.

Mikäli ottelu olisi pelattu myöhemmin kaudella, se olisi ollut todennäköisimmin kreikkalaisten heiniä. Tällä hetkellä Panathinaikos on kuitenkin tehoton, ja kotikentällä yhdenkin takaiskun kuittaaminen tuottaisi suuria vaikeuksia.

Standardin pelituntuma on parempi, sillä lauantaina joukkue pelasi jo toisen ottelunsa kotiliigassa. Tuosta ottelusta se sai mukaansa onnekkaat kolme pinnaa, kun Kortrijk missasi rankkarin ja toisaalta oma pilkku tuotti voitto-osuman aivan päätöshetkillä.

Panathinaikos on tehnyt keskimäärin vain yhden maalin ottelua kohti kymmenessä viimeisessään. Jos Standard onnistuu maalinteossa kerrankin, helleenien on iskettävä kaksi jatkoon päästäkseen.

VETOVIHJE: Luvassa on tiukka taisto, jossa Panathinaikos heiluttaa tahtipuikkoa ja Standard iskee vastaan, kun iskun paikka on.

Me vihjaamme maalitonta avauspuolikasta (Unibetin kertoimella 2,67) ja enintään yhtä osumaa molemmille toisella puoliajalla. Myös risti houkuttelisi kertoimella 3,30, mutta lyömme panoksia kuitenkin varmempaan vaihtoehtoon, nimittäin alle 2,5 maaliin Bwinin kertoimella 1,62.

Kamppailu käynnistyy klo 21 Suomen aikaa. Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen.

Perusta pelitili Bet1234:lle tästä ja kuittaa samalla 100 euron tervetuliaisbonus!

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi