Ravivihje: Vermon T65 6.8.2014

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Avauslähdössä Vihjetykin ykköshevonen on Le Cannibalen velipoika 3 Monsieur Cannibale. Viimeksi kyvykäs viisivuotias ruuna väläytti uutta tulemistaan kestämällä Riihimäellä kuolemanpaikalta kolmanneksi. Myös sitä ennen Teivossa ruuna oli kuolemanpaikalta hyvä. Monsiur Cannibalella on urallaan vasta kaksi voittoa, mutta lähiaikoina voittosarake tulee kaunistumaan. Monsieur Cannibalen 7% peliosuus tässä lähdössä on rankasti alakanttiin ja vahva viisivuotias ruuna lyödään rohkeasti varmaksi. Ympäripyöreän lähdön pelisuosikki on 9 Enrico La Renta, joka kiri viimeksi hyvin loppua. Sitä on kuitenkin pelattu liikaa ja vielä räikeämmin ylipelattu on 5 Lyric Broline 26% peliosuudella.

T65-2:

Kakkoslähdön selvä ykkösmerkki on 4 Tähen Topelius, joka on pienen lamakauden jälkeen noussut taas kuntoon. Lähdössä on luvassa tulinen kiihdytys ja juoksupaikat voi sotkea pakkaa. Tähen Topeliuksen 66% peliosuus on yläkanttiin ja yllätyksiä haetaan tähän. 3 Pulun Pilke parantaa pikku hiljaa ja tässä ruuna voisi päästä jopa 1 Tixan edelle johtopaikalle. 7 Keisar tulee aina rehdisti perille asti ja ylivauhtisella juoksulla ori on voittotaistossa mukana.

T65-3:

Lähtöpaikat ovat kolmannessa kohteessa 3 Elegance Angeliquen puolella. Nopea nelivuotias räväyttää lähdössä piikkiin ja voi vetää maaliin saakka. 1 Ranch Movie Star on pussipaikalla, mutta tilaa löytäessään tamma on vahvoilla. 5 Magpie on suosikkien ulkopuolella ja juoksusta voi tulla sille vaativa.

T65-4:

Voimaliiga on mielenkiintoinen lähtö. 2 Moonlight Cloud kiri viimeksi todella räväkästi ja on Vihjetykki ykköshevonen tähän lähtöön. 5 Valentin Laday on todella kyvykäs, mutta laukat on pinnassa. 3 Yank Kemp on ollut pari kertaa tahmea, mutta vielä oria ei kannata unohtaa. Kahdelta takamatkalta 12 Vesuvio Ås ja 14 Orlando Croft jyräävät voittotaistoon, mutta paalulla on kovia hevosia kiinni otettavaksi. Lapulle otetaan paalulta myös 4 Arctic Shot.

T65-5:

10 Big Muscles on lähdön selvästi paras hevonen, mutta paikka on kesäkeleillä paha ja 53% peliosuus on yläkanttiin. 8 BWT Kadavu voitti viimeksi keulasta Turussa ja omaa mahdollisuudet huonosta lähtöradasta huolimatta. 4 Ellin Beneluxx on kärsinyt viime starteissa huonoista lähtöradoista. Nyt Hannu Torvisen rattaille saava nopea tamma on hyvällä paikalla.

T65-6:

6 Donato Luca vältti viimeksi pussituksen ykkösradalta ja oli todella hyvä. Kovaluokkainen Je L’Adore ei saanut Donato Lucasta mitään otetta. Tällä kertaa vastus on helpompi ja Antti Teivainen saattaa saada oriin lähdössä yhden pykälän lisää nopeutta. Vastustajille Donato Lucan selkä luulisi viime kertaisen perusteella kelpaavan.

Vihjetykin vihjerivi:

3 Monsieur Cannibale

1,3,4,7

1,3

2,3,4,5,12,14

4,8,10

6 Donato Luca

Yhteensä 144 systeemiä eli 14,40 euroa.

Vihjetykin vihjesysteemistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä: http://toto.fi/kutsuporukat?peli=903738042

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi