Vetovihje: Apoel – HJK 6.8.2014

UnibetTV esittää HJK:n vieraspelin suorana asiakkailleen

Ei vanha koira karvoistaan pääse. Vihjetykki on vihjannut HJK:n voittoja kaikkiin HJK:n europeleihin eikä tämän päivän ottelu Kyproksen illassa tee poikkeusta.

BW eSports FI €100 welcome

HJK osoitti Töölössä avausjaksolla, että se pystyy haastamaan paljon nimekkäämmän vastustajansa. Kandjin ulosajo sotki HJK:n pelin ja avausjakson jälkeen 2-2 tasapeli oli rankka pettymys koko jalkapalloa seuraavalle Suomelle. Tänään Kandji on pelikiellossa ja se osaltaan vaikeuttaa HJK:n pelaamista. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Lehkosuo ratkaisee Kandjin poissaolon. Savage olisi luontevin vaihtoehto Kandjin paikalle, mutta koko pelitapa saattaa elää.

HJK tulee tänäänkin puolustamaan ja iskemään tehokkaasti vastaan. Tiiviin puolustuspelin kautta paikkoja varmasti aukeaa myös HJK:lle. Haaste on kova, mutta missään nimessä se ei ole ylitsepääsemätön.

VETOVIHJE: Hämmästyttävää on, että kotimainen Veikkaus tarjoaa euroopan pelimarkkinoiden korkeimmat kertoimet HJK:lle. HJK:n +1 maalin tasoituksella Veikkauksen tarjous on 2,65 ja se maistuu, sillä 0-0 ja 1-1 tasapelikin riittävät kotijoukkueelle jatkoonmenoon. Markkinoiden alin noteeraus on Bet-at-Homen 2,12 ja yleisesti kertoimet liikkuvat 2,30 ja 2,40 välissä. Myös HJK:n suoran voiton kerroin Veikkauksella on markkinoiden korkein 7,10.

Huom! Unibet esittää ottelun Suomessa yksinoikeudella alkaen klo 19.30, joten mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, sellainen kannattaa perustaa heti tästä! Selostajana toimii Juhavaltteri Salminen.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi