Vetovihje: Viikingit – Jippo 7.8.2014

Vedonlyönnillisesti Ykkösen mielenkiintoisin kamppailu torstaina on Viikinkien ja Jipon kohtaaminen. Sarjan häntäpäähän jämähtäneet seurat ovat tappioputkissa. Viikingeillä on alla kolme peräkkäistä tappiota, Jipolla peräti kuusi.

BW eSports FI €100 welcome

Viikinkien toimistossa on viime päivinä ollut vilskettä. Ovet ovat käyneet tiuhaan tahtiin, kun itähelsinkiläiset ovat keventäneet palkanmaksupäivän velvoitteita. Viimeisimpinä lähtijöinä olivat Viikinkien kauden paras maalintekijä Fidan Seferi (PK-35) ja keskikenttäjyrä Manev (Honka). Aikaisemmin RoPSiin lähtivät Jesse Ahonen ja Patrick Bantamoi. TPS:ssä testattavana on parhaillaan laitalinkki Juri Kinnunen. Loppukausi Viikingeissä pelattaneen oman juniorimyllyn pojilla.

Sarjapaikassaan pitkästä tappioputkesta huolimatta kiinni olevat Jippo on vahvistanut rivejään. Kokenut maalivahti Mikko Ikonen (12 Veikkausliigaottelua, 131 ottelussa Ykkösessä) on tehnyt paluun Jippoon ja SJK:n sopimuspelaaja Kalle Taimi vahvistaa joensuulaisten puolustuspäätä.

Jippo oli viimeksi ihan hyvin pelissä mukana sarjajohtaja KTP:tä vastaan, mutta toisella jaksolla tullut 20 minuutin ja kolmen päästetyn maalin nukahdus takasi KTP:lle selvän 4-1 voiton.

VETOVIHJE: Harvoin kuuden ottelun tappioputkessa olevan joukkueen pelaaminen houkuttaa, mutta tällä kertaa Unibetin markkinoiden paras kerroin 2,40 Jipon voitolle huokuttelee pieneen peliin.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi