Vetovihje: Blackburn – Cardiff 8.8.2014

Championship pyörähtää käyntiin

Englannin Championship käynnistyy tänään perjantaina, ja paikkaa Valioliigassa lähtevät ensimmäisinä tavoittelemaan Blackburn Rovers ja Cardiff City.

BW eSports FI €100 welcome

Cardiff lensi pihalle nimenomaan pääsarjasta viime kaudella, ja vuosien varrella on käynyt selväksi, kuinka vaikeaa paluu eliittiin oikein on. Kolmesta toissa kauden päätteeksi pudonneesta joukkueesta vain Queens Park Rangers onnistui kipuamaan takaisin ylös.

Norjalainen Ole Gunnar Solskjaer vietti yli kymmenen vuotta Manchester Unitedissa, mutta tammikuussa hän otti valmennusvastuun Cardiffista. Hän ei kuitenkaan saanut ryhtiä joukkueeseen, joka voitti vain kolme ottelua loppukauden 18 otteluistaan. Tappioita tuli peräti tusinan verran.

Blackburn ja Cardiff kohtasivat viimeksi toissa kaudella. Tuolloin Cardiff voitti vieraissa 4-1 ja kotonaan Walesissa 3-0.

Cardiffilla on vahva ryhmä Championshipin tasoiseen sarjaan. Etenkin hyökkäyssuuntaan päteviä pelaajia on paljon niin hyökkäyksessä kuin keskikentälläkin. Pari kiintoisaa hankintaakin on tehty. Myös Blackburniltä löytyy taitoa hyökkäyssuunnassa, sillä hyökkäjistä Jordan Rhodes ja ex-Cardiff Rudy Gestede paukuttivat yli 40 maalia viime kaudella.

VETOVIHJE: Me uskomme molempien joukkueiden heiluttavan verkkoa, sillä kummallakin on yksinkertaisesti niin tulivoimainen on hyökkäys. Cardiff on parempi materiaaliltaan, mutta Blackburnillä on kotietu. Kotonaan joukkue on jäänyt nollille vain kahdesti 14 viime ottelussaan.

Harjoitusottelut ovat oma lukunsa, mutta molemmat joukkueet ovat heilutelleet verkkoja ahkerasti. Viidessä Cardiffin kuudesta viime harjoituspelistä kumpikin joukkue on onnistunut maalinteossa, ja ainoa joukkue joka tässä epäonnistui oli ”huippunimekäs tähtisikermä” Teuta Durres Albaniasta.

Bwin tarjoaa molempien joukkueiden osumasta kerrointa 1,80. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 21.45.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi