Vetovihje: Brentford – Charlton 9.8.2014

Championshipissä nähdään heti avauskierroksella mielenkiintoinen Lontoon derby, kun Charlton matkustaa etelästä sarjanousija Brentfordin vieraaksi länsi-Lontooseen.

BW eSports FI €100 welcome

Perinteikäs 1889 perustettu Brentford nousi toiseksi korkeimmalle sarjatasolle hieman yllättäen, mutta tunnelma pienellä Griffin Parkilla on aina erinomainen. Lontoon turistille Griffin Park on mielenkiintoinen käyntikohde. Stadion on keskellä asutusta ja stadionin jokaisessa kulmassa on pubi. Jokainen oikea kannattaja kiertää pintillä jokaisessa kulmapubissa ennen ottelua ja kovakuntoisimmat jälkipeleillä myös ottelun jälkeen.

Kauden ensimmäisessä sarja- ja kotiottelussa sarjanousijalla on kova hinku näyttää osaamistaan ylemmällä sarjatasolla. Brentfordin menestystä tukee myös erinomaisesti sujuneet harjoitusottelut. Viimeisimmässä ottelussa Brentford kaatoi Valioliigan Crystal Palacen maalein 3-2. Samoin lukemin kaatui Ranskan pääsarjan keskikastin Nizza. La Ligan Osasuna sen sijaan voitti Brentfordin 0-4. Charltonin harjoituspelit ovat sujuneet myös ihan hyvin, mutta vastustajat ovat olleet varsin vaatimatonta tasoa, joten Brentford voi olla sarja-avaukseen valmiimpi joukkue.

VETOVIHJE: Bet1234 tarjoaa Brentfordin voitolle kerrointa 1,95 ja se kelpaa avausottelun epävarmuustekijöistä huolimatta vetolapuille.

 Avaa pelitili tästä Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi