Vetovihje: Reims – PSG 8.8.2014

Ranskan liiga käynnistyy tänään perjantaina heti kovalla kattauksella, kun hallitseva mestari juoksutetaan kentälle. Stade Reimsille haaste on melkoinen heti kättelyssä, kun Zlatan Ibrahimovic ja muut Paris Saint-Germainin tähdet ryhtyvät jahtaamaan jälleen uutta mestaruutta. Meillä on tarjota otteluun pelivihje ja linkki, josta löytyy ilmainen kuvayhteys kamppailuun.

BW eSports FI €100 welcome

Viime kaudella PSG voitti mestaruuden yhdeksän pisteen marginaalilla Monacoon. Voittoja tuli 27, tasureita kahdeksan ja tappioita vain kolme.

PSG:n tavoitteet ovat kuitenkin korkeammalla kuin liigamestaruudessa. Viime keväänä Chelsea oli parempi Mestarien liigan puolivälierässä.

Kesällä pariisilaisseura shokeerasi kaikki maksamalla jopa yli 60 miljoonaa euroa Chelsean David Luizista, joka ei oikein löytänyt edes omaa paikkaansa lontoolaisten miehistössä. Hän sai pelata usein puolustavana keskikenttämiehenä, vaikka brassin luonnollinen pelipaikka olisi ollut pykälää alempana.

Nyt hän muodostaa toppariparin Thiago Silvan kanssa kuten Brasilian ryhmässä MM-kotikisoissakin. Hurja tilasto kuitenkin on, että Brasilia päästi eniten maaleja kisojen kaikista joukkueista – kaikkiaan 14. Silva oli toki sivussa katastrofaalisesta välierästä Saksaa vastaan. Siltikin laatua riittää tässä toppariparissa, mikä lupaa PSG:lle hyvää.

Illan vastustaja Stade Reims sijoittui viime kaudella sijalle 11, kokonaiset 41 pinnaa PSG:n taakse. Viime kaudella PSG voitti molemmat kohtaamiset 3-0, mutta nyt luvassa lienee kertoimista huolimatta tasaisempi koitos.

VETOVIHJE: Luiz, Silva, Lavezzi ja Maxwell saapuivat Pariisiin kauden avausharjoituksiin vasta tistaina, joten he eivät ole mukana vielä avauksessa. Rabiot ja Moura ovat loukkaantuneina.

Ilman tähtitoppareitaan PSG kerroin 1,40 onkin liian matala. Siksi kokeilemme Reimsiä tasoituksella. Bet1234 palauttaa 1,73-kertaisena rahat takaisin Reimsin +1,5-tasoituksella. Eli jäämme voitolle, vaikka Reims häviäisi maalilla.

Reims pelaa kotonaan, eikä sillä ole mitään hävittävää. Esimerkiksi tasapeli ei olisi kummoinenkaan yllätys.

Bet1234 tarjoaa ottelusta ilmaisen streamin asiakkailleen klo 21.30 alkaen. Avaa pelitili tästä ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi