Vetovihje: Arsenal – Manchester City 10.8.2014

Brittifutiksen kausi käynnistyy toden teolla

Arsenal ja Manchester City mittelevät kauden ensimmäisestä tittelistä, kun edessä on sunnuntaina Wembleyllä pelattava Community Shield. Meillä on tarjota vetovihje kiintoisaan kamppailuun.

BW eSports FI €100 welcome

MM-kisojen värittämän kesän jälkeen odotus ei ole ollut niin pitkä kuin yleensä, mutta tästä kausi joka tapauksessa käynnistyy. Ligue 1 ja Championship starttasivat jo aiemmin loppuviikosta, ja ensi viikonloppuna potkaistaan käyntiin myös Valioliiga.

Alkukausi on aina jännittävää aikaa, kun voimasuhteita haetaan. Viime kaudella Arsenal nappasi pitkästä aikaa edes jonkinlaisen tittelin noustuaan FA Cupin mestariksi. Täksi kaudeksi Arsenal hankki Alexis Sánchezin Barcelonasta, Mathieu Debuchyn Newcastlesta ja Calum Chambersin Southamptonista.

Manchester City ei ole värvännyt sellaisia isoja nimiä kuin mihin on viime kausina totuttu. Sen sijaan ryhmää on fiksusti levennetty. Uusia nimiä ovat maalivahti Willy Caballero, laitapakki Bacary Sagna ja keskikentän Fernando.

Viime kaudella keskinäiset päättyivät siten, että Arsenal sai joulukuussa Etihadilla kylmän suihkun, kun City voitti peräti 6-3-lukemin. Toinen mittelö maaliskuussa Emiratesilla päättyi 1-1. Itse asiassa Cityllä on alla viisi tosipeliä tykkimiehiä vastaan ilman tappiota: kolme voittoa ja kaksi tasuria.

VETOVIHJE: Tälläkin kertaa Cityn pelaaminen houkuttaa. Bet1234:n kerroin 2,40 on kohtalaisen iso siihen nähden, että Arsenalilla on ollut hankalaa Cityä vastaan.

Arsenalilla on sitä paitsi jumppaamista sen suhteen, miten Sánchez löytää paikkansa pelisysteemissä. Cityllä sen sijaan on käytännöllisesti katsoen sama nippu kuin viime kaudella. Tämä puhuu Cityn puolesta sunnuntaina klo 17 Suomen aikaa alkavassa ottelussa.

Hyödynnä Bet1234:n 100 euron tervetuliaisbonus uusille asiakkaille avaamalla pelitili tästä linkistä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi