Vetovihje: Ipswich Town – Fulham 9.8.2014

Tasaista luvassa Nelonen Pron tv-ottelussa

Fulham putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta, mutta nyt edessä on uusi sesonki ja mökkiläiset hinkuvat takaisin pääsarjaan. Championshipin avauksessa vastaan asettuu Ipswich, ja lauantai-illan ottelu nähdään myös Nelonen Prolla.

BW eSports FI €100 welcome

Fulham sijoittui Valioliigan sijalle 19. viime kevään päätteeksi. Täksi kaudeksi Leedsistä hankittu Ross McCormack on kiintoisa tulokas, joka maksoi kokonaiset 11 miljoonaa puntaa. Championshipin seuralle se on iso satsaus.

Viime kaudella hän teki 29 maalia. Esimerkiksi Charltonia vastaan marraskuussa hän paukutti neljä häkkiä.

Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan sitten vuoden 2002, joten siitä statistiikasta ei ole haettavissa pohjustusta vedonlyöntiin.

Kotijoukkueen avainpelaaja on hyökkääjä David McGoldrick, joka teki 16 maalia viime kaudella. Pitkälti hänen johdollaan joukkue ylsi Championshipin yhdeksänteen sijaan lopputaulukossa.

Viime kaudella kotikenttä antoi Ipswichille merkittävän edun, sillä joukkue hävisi vain yhden kymmenestä viimeisestä ottelustaan liigassa. Toisaalta vieraissa Ipswich nappasi vain kolme voittoa 12 viimeisestä pelistään. Fulham voitti vieraissa vain yhden 12 viimeisestä matkapelistään, mutta toki Valioliigan ja Championshipin välillä on selvä ero.

VETOVIHJE: Fulham tavoittelee paluuta pääsarjaan jo tällä kaudella, mutta kuten on usein nähty, nousu takaisin yläkertaan on helpommin sanottu kuin tehty. Ennalta Fulham on Ipswichiä parempi, mutta vierasavaus on aina vierasavaus.

Me lyömmekin tähän kohteeseen rohkean ristin, koska siihen tulokseen molemmat joukkueet olisivat suhteellisen tyytyväisiä.

Nelonen Pron ohella myös Bet1234 esittää ottelun ilmaiseksi asiakkailleen. Sama pelisivusto tarjoaa myös parhaan kertoimen vihjeeseemme: 3,40.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja seuraa ottelua suorana alkaen klo 19.10.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi