Vetovihje: FC Hämeenlinna – Pallo-Iirot 10.8.2014

Kotimaisen jalkapallon vedonlyönnillisesti mielenkiintoisin ottelu pelataan sunnuntaina Hämeenlinnassa Kaurialan olympiapyhätössä.

BW eSports FI €100 welcome

FC Hämeenlinna on valahtanut kakkosen länsilohkossa putoajan paikalle. Keväällä joukkue näytti iskukykynsä mm. pudottamalla Jaron vajaamiehisenäkin Suomen Cupista ja ahdistamalla Maarianhaminan IFK tiukkaan paikkaan.

Kakkosen sarjakausi on ollut kuitenkin joukkueelle iso pettymys. Edellisessä kotiottelussa joukkue romahti, mutta viimeksi pilvien takaa alkoi paistamaan aurinko. Viikolla FC Hämeenlinna haki murskaavan esityksen päätteeksi sarjapisteet nousukamppailussa VIFK:n kanssa olevalta TPV:ltä maalein 1-4.

Pallo-Iiroilla on pari voittoa alla, mutta huhujen mukaan joukkueessa kaikki ei ole normaalisti. FC Hämeenlinna ajaa P-Iiroja takaa sarjapaikan säilyttämistaistossa ja kotijoukkueelle ei tasapeli riitä tänään mihinkään. Lauantaina FC Hämeenlinnaa tuli vahvistamaan nigerialainen Iyam Friday, joka on pelannut Suomessa mm. AC Oulussa.

VETOVIHJE: Bet1234 tarjoaa FC Hämeenlinnan voitolle markkinoiden parasta kerrointa 2,10. Veikkaus on paremmin hereillä FC Hämeenlinnan vireestä. Siellä kerroin on vain 1,80.

 Avaa pelitili tästä Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi