Vetovihje: HIFK – Ilves 11.8.2014

Maanantain pelilistalta parhaaksi kohteeksi nousee HIFK Ykkösen kamppailussa Ilvestä vastaan.

BW eSports FI €100 welcome

HIFK:n vire on ollut vakuuttava. Viimeksi sarjan paras kotijoukkue antoi oikein isän kädestä sarjajohtaja KTP:lle. Selvä 4-1 voitto ei jättänyt sijaa jossitteluille. Kolmesta viimeisestä ottelusta HIFK on saalistanut täydet yhdeksän pistettä maalierolla 12-2.

Vierailija Ilveksen kuntokäyrä osoittaa alaspäin. Viidestä viimeisestä ottelusta on kolme pistettä tullut ainoastaan sarjan heittopussi FC Viikinkejä vastaan. Ilveksellä on lisäksi lasaretti täynnä pelaajia. Valtteri Uimonen, Jaakko ja Kaarlo Rantanen, Olli Vakkala ja Antti Ojanperä ovat sivussa kokoonpanosta, mutta Ilveksen kokoonpanossa riittää silti laadukkaita pelimiehiä Tomi Petrescusta ja Jonne Hjelmistä lähtien. HIFK:n kokoonpanosta puuttuu Jukka Halme, joka loukkaantui ottelussa KTP:tä vastaan.

VETOVIHJE: Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen HIFK voitti Helsingissä 2-0 ja Tampereella pisteet tasattiin maalittomassa tasapelissä. Tällä hetkellä HIFK vire on selvästi Ilvestä parempi ja koko kaudella vain yhden kotitappion (kotipelit 7-1-1) kokenutta HIFK:ta ostetaan bwinin tarjoamalla, markkinoiden parhaimmalla kertoimella 1,91.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi