Vetovihje: MK Dons – AFC Wimbledon 12.8.2014

Tiistain vetolista täyttyy Englannin liigacupin otteluista. Illan ylivoimaisesti mielenkiintoisin ottelu on MK Donsin ja AFC Wimbledonin kohtaaminen. Ottelu on Unibetin asiakkaiden katsottavissa UnibetTV:ssä.

BW eSports FI €100 welcome

Joukkueiden historia on mielenkiintoinen ja illan ottelussa on melkoinen jännite. Vuonna 2002 Wimbledon F.C.:llä meni pitkälti kuppi nurin ja FA salli joukkueen siirtyä Buckinghamshiren Milton Keynesiin ja joukkue uudelleennimettiin Milton Keynes Donsiksi. Tästä perinteikkään, jo vuonna 1889 perustelun Wimbledon F.C.:n fanit eivät pitäneet. Fanit perustivat uuden joukkueen, AFC Wimbledonin, joka on ollut erittäin menestyksekäs. AFC Wimbledon on noussut yhdeksässä vuodessa yhdeksänneltä sarjatasolta jo neljännelle (League Two) sarjatasolle.

Illan ottelussa League Onessa pelaava MK Dons on suosikki. MK Dons avasi sarjakautensa viikonloppuna 4-2 voitolla Gillinghamista ja harjoituspeleissä joukkue voitti mm. Nottinghamin. Wimbledonin sarja-avaus päättyi 2-2 tasapeliin Shrewsburya vastaan.

Joukkueet ovat kohdanneet historiansa aikana yhden kerran. Vuonna 2012 MK Dons oli FA-cupin toisen kierroksen ottelussa parempi maalein 2-1.

VETOVIHJE: Luvassa on perinteistä brittifutista parhaimmillaan ja silloin sarjatasot eivät paljon paina. Jokaisesta pallosta tullaan taistelemaan loppuun asti. Me vihjaamme otteluun lopputulosta X2 Unibetin kertoimella 2,23.

Huom! UnibetTV esittää ottelun alkaen klo 21.45, joten mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, sellainen kannattaa perustaa heti tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi