Ravivihje: Vermon T65 13.8.2014

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

T65-pelin avauslähdössä isoin kysymys on, miten 7 Harmi’s Fridolla ajetaan. Nelivuotiaan päätähtäin on tulevissa Derbyn karsinnoissa ja tämä lienee enemmänkin prepare-startti siihen, joten varmituksia suosikille tarvitaan. Ensimmäisinä lapulle nousee hyvän lähtöpaikkansa turvin 1 Västerbo Mission ja viimeksi laukkaan sortunut, mutta alleajossa hyvälle näyttänyt 10 Hoboken.

T65-2:

2 Vihjeen Veto oli edellisellä Vermon vierailullaan Vihjetykin varma pitkällä matkalla. Vihjeen Vetoon luotetaan edelleenkin, vaikka vastus hieman kovenee ja viime startissa tuli laukka. 80 metrin etumatka avoimia lähtöjä lähestyvään 11 Vixeniin pitäisi kyllä riittää. Vihjeen Vedon peliprosentit (44%) ovat maltilliset.

T65-3:

Viimeksi Vihjetykin suolaama 12 Bleu Nuit teki erinomaisen juoksun, vaikka jäikin toiseksi. Edellisen kerran ravin hukkumisesta ei ollut tietoakaan ja tällä kertaa Ivar Holmlundin ori nostetaan ikävästä lähtöpaikasta ja mailin matkasta huolimatta suosikiksi. Erkki-Pekka Mäkinen on ollut kovassa vireessä ja suuryllättäjänä 3 Raoul Grif voisi hyvältä lähtöpaikalta vaarallinen, vaikka voitot ovat kovasti kiertäneet.

T65-4:

Neljäs lähtö on aivan järjettömän upea enintään 20.000 euroa tienanneiden lähtö! Viivalla on varmaan kaikki näiden sarjojen menestyjät. 3 Toyset tekee jatkuvasti kovia juoksua ja ori on Vihjetykin suosikki, vaikka lähteekin pelisuosikki 2 Classic Waven ulkopuolelta. Ruotsin kovissa kolmevuotislähdöissä viime aikoina juosseen 7 Worldrecordsweeperin 0,4% peliosuus on vitsi. Säästöjuoksulla Jaroen van Craenin suojatti voi yllättää tässäkin porukassa.

T65-5:

Teemu Okkolinin 5 Pikku Hyvä oli Kuninkuusravien viimeisessä lähdössä omaa luokkaansa. Pikku Hyvä hallitsi lähtöä johtopaikalta miten tahtoi ja tamma näytti siltä, että voimia jäi paljon vielä varastoonkin. Vihjetykki rastaa Pikku Hyvän rohkeasti varmaksi, vaikka 7 Ekin Toive ja 9 Sohvin Santeri ovat kovia vastustajia.

T65-6:

T65-pelin päätöslähtö kruunaa hienotasoisen kierroksen. 7 Big Sky Hurricane on kuolemanpaikkavoitoillaan osoittanut kuuluvansa valtakunnan kovimpien hevosten joukkoon. Kuolemanpaikkavaara on tänäänkin ilmeinen, sillä keulassa juoksee 6 Bret Boko. Jos Bret Boko saa rauhoittaa vauhtia, niin helpolla ei Ari Moilasen ajokista ohi tulla. Jos Big Sky Hurricane pitää vauhdin reippaana, voi kahden kaupasta tulla kolmannen korvapuusti. Silloin pätkänopeiden 1 Pandora Girlin ja 4 Rainbow Zetin osakkeet nousevat.

Vihjetykin T65-systeemi:

1,2,7,10

2 Vihjeen Veto

1,3,4,12

1,2,3,7

5 Pikku Hyvä

1,4,6,7

Yhteensä 192 systeemiä eli 19,2 euroa.

Vihjetykin systeemistä voi 1/10 osuuden ostaa täältä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=906544356

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi