Vetovihje: MIFK – VPS 13.8.2014

Päivän Veikkausliigan otteluiden tärppi menee Ahvenanmaalle, jossa MIFK kohtaa Wiklöf Holding Arenalla VPS:n.

BW eSports FI €100 welcome

MIFK haki Vaasasta 2-1 vierasvoiton 27.7. ja sen jälkeen MIFK tasasi maalein 1-1 pisteet Espoossa Hongan vieraana. Viimeksi MIFK antoi espoolaisille isän kädestä 4-1 voitossa. Diego Assis oli ottelussa hurjassa vireessä ja tuloksena oli puhdas hattutemppu. Potentiaaliltaan Veikkausliigan parhaimpiin pelaajiin lukeutuva Luis Solignac iski maalin ja tämän parivaljakon pysäyttämisessä vaasalaisilla on tänään täysi työ.

VPS:llä on alla kolme tappiota, sillä MIFK:lle kärsityn vierastappion jälkeen VPS hävisi kotonaan FC Lahdelle 1-3 ja Lahdessa tuli takkiin maalein 1-4. Loukkaantumiset ovat läpi kauden sotkeneet vaasalaisten peliä ja viime aikoina punainen lanka on muutenkin joukkueelta ollut kateissa.

VETOVIHJE: Veikkaus tarjoaa yllättäen markkinoiden ylivoimaisesti parhaimman kertoimen MIFK:n voitolle. Veikkauksen kerroin 2,30 on selvästi yli markkinoiden yleisimmän kertoimen 2,10. Järjestelmiin Veikkauksella voi miettiä myös SJK:n ja TPS:n kotivoittoja. Myös näissä otteluissa kotikertoimet ovat markkinoiden parhaimpia.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi