Vetovihje: Miesten kolmiloikka 14.8.2014

Yleisurheilun EM-kisojen suomalaisittain mielenkiintoisin laji on tänään miesten 3000m esteiden finaali. Jukka Keskisalo näytti karsinnassa vaaralliselta ja yllätysmitali ei ole täysin poissuljettu asia. Ranskan Mahiedine Mekhissi-Benabbad lienee finaalissa ylivoimainen, mutta sen jälkeen pakka on auki. Kertoimia 3000 metrin esteisiin ei ole vielä saatavissa.

BW eSports FI €100 welcome

Vedot sen sijaan viretetään jo vesille miesten kolmiloikkaan. Venäläinen 25-vuotias Lyukman Adams lähtee illan finaaliin suosikkina. Adams venytti karsintojen pisimmän hypyn 16,97, joka tosin tuli vasta kolmannella yrittämällä.

Mestaruuteen alle 17 metriset hypyt eivät riitä ja finaalissa hyppää vain neljä yli 17 metriä tällä kaudelle hypännyttä miestä. Näistä Adams on leiskattanut pisimmälle (17,29) ja muutenkin on pääosin ollut varmassa tuloskunnossa.

Venäläisen isoimmat uhkaajat finaalissa ovat karsinnoiden kakkonen, Ranskan Benjamin Compaore sekä Portugalin kokenut kehäkettu Nelson Evora.

VETOVIHJE: Unibet tarjoaa Adamsin voitolle kertoimen 2,75, joka on tasaisessa kolmiloikkakilpailussa pelattavissa rajoissa.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi