Vetovihje: kausivetoja Valioliigaan

Valioliigakausi käynnistyy Englannissa mielenkiintoisempana kuin pitkään aikaan. Selvää voittajasuosikkia ei ole ja mestaruuteen on realistinen mahdollisuus Manchester Unitedilla ja Cityllä sekä Chelsealla ja kaiken nappiin mennessä myös Arsenalilla ja Liverpoolilla. Keskikasti on tasainen ja perinteisesti Valioliigassa sarjajumbokin voi voittaa sarjan suurseurat. Viime kaudellahan putoamista vastaan pelannut Sunderland pisti mestaruustaistelun uusiksi ja edellisellä kaudella Wigan kaatoi pitkän liudan huippuseuroja putoamistaistelussaan.

BW eSports FI €100 welcome

Unibet tarjoaa pitkän liudan mielenkiintoisia kausivetoja, joilla saa jännitystä pitkäksi aikaa.

Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, sellainen kannattaa perustaa heti tästä! Unibet välittää asiakkailleen kauden aikana pitkän liudan eri sarjojen otteluita UnibetTV:n kautta ilmaiseksi.

Putoaja:

Vihjetykin vetovalinnat putoajiksi on QPR (3,00) ja West Ham (6,00). Molemmissa joukkueissa riittää epävarmuustekijlöitä.

QPR on melkoinen palkka-armeija, jossa joukkueella ei ole paljon muuta yhteistä kuin palkanmaksupäivä. Viime kaudella malesialaismiljönääri Tony Hernandesin joukkueen palkat oli Championshipissä enemmän kuin Mestareiden Liigassa menestyksekkäästi pelanneella Dortmundilla. Jos peli ei lähde alussa kulkemaan, on joukkueelle luvassa vaikea kausi. 67-vuotias manageri Harry Rednapp alkaa myös näyttämään siltä, että suurin palo jalkapallovalmentamiseen on mennyt.

West Ham on mielenkiintoinen yllätysvalinta putoajaksi. Omistajat ovat vaatineet Sam Allardyceä pelaamaan hyökkäävämpää ja viihdyttävämpää jalkapalloa. Siihen Allardycestä ei ole koskaan ollut ja hyökkäyspeliä operoimaan on palkattu Teddy Sheringham. Yhtälö alkaa näyttämään vaaralliselta eikä muutenkaan itä-lontoolaisten rosteri ole sarjan kovimpia. MM-kisoissa loistanut Enner Valencia on mielenkiintoinen hankinta, mutta miten Meksikon liigasta tuleva ”Superman” sopeutuu Valioliigan kovuuteen. Joukkueen tärkein pelaaja on tälläkin kaudella 32-vuotias Kevin Nolan, jonka viime kausi ei ollut aikaisempien veroinen.

Paras maalitekijä:

Parhaan maalintekijän valinta on vaikeaa, sillä huippujoukkueilla on todella laajat pelaajaringit ja rotaatiot tulevat näyttelemään isoa osaa. Vihjetykin valinta on Liverpoolin Daniel Sturridge (6,00), joka tulee varmasti saamaan peliaikaa paljon pelistä toiseen. Yllätyshakuna nostetaan esiin Tottenhamin Emmanuel Adebayor (67,00), joka saa muikean kertoimen. Harjoituspeleissä ja viime kauden lopulla Adebayor osui paljon, mutta peliaika tultaneen jakamaan Soldanon ja Kanen kanssa.

Joukkueen paras maalintekijä:

Myös jokaisen joukkueen parhaasta maalintekijästä Unibet tarjoaa kertoimet. Vedonlyönnillisesti mielenkiintoisin tapaus on Sunderland. Connor Wickham (2,75) paukutti viime vuonna maaleja Sheffield Wednesdayssä ja saa nyt näyttöpaikan Valioliigassa. Sunderlandin ykköstykki Steven Fletcher on loukkaantumisherkkä ja ison rahalla luoteis-Englantiin roudattu jenkki Jozy Altidore floppasi viime kaudella pahasti.

Pomminvarma valinta ilman loukkaantumisia on Burnleyn Danny Ings (1,67). 22-vuotias kärki paukutti viime kaudella Championshipissä peräti 21 maalia. Burnley ei ole siirtomarkkinoilta hankkinut merkittäviä vahvistuksia, joten Ingsin pelipaikan pitäisi olla kirkossa kuulutettu.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi