Vetovihje: Sheffield W – Millwall 19.8.2014

Vihjetykki nostaa tiistain Championshipin peleistä parhaaksi pelikohteeksi Sheffield Wednesdayn kotivoiton Millwallista.

BW eSports FI €100 welcome

Sheffield W:n kauden alku on ollut onnistunut. Pöllöt ovat aloittanut kautensa 1-0 vierasvoitolla Sami Hyypiä Brightonista ja 0-0 kotitasapelillä Derbyä vastaan. Molemmat joukkueet kuuluvat etukäteisarvioissa sarjan parhaimpiin joukkueisiin, joten neljä pistettä näistä otteluista on hieno suoritus. Lisäksi Sheffield W:n maali on pysynyt koskemattomana FA Cupin ottelussa Notts Countya vastaan.

Myös Millwall on aloittanut kauden paljon ennakko-odotuksia paremmin. Avauspelissä Leeds kaatui The Denillä 2-0 ja lauantaina leijonat yllättivät Fulhamin Craven Cottagen vierasottelussa 1-0 voitolla.

Millwall ei ole lähtökohtaisesti yhtään Sheffield W:tä parempi joukkue ja tiistaina Pöllöillä on oiva mahdollisuus kolmeen lisäpisteeseen surullisen kuuluisalla Hillsboroughin stadionilla. Millwall oli lauantaina pelillisesti alakynnessä Fulhamin vieraana, mutta Fulhamin heikko viimeistely ja Millwallin maalivahti David Forden unelmapeli takasivat leijonille kolme pistettä.

VETOVIHJE: Bet1234 tarjoaa kotivoitolle kertoimen 2,30, joten tartumme kiinni.

Hyödynnä Bet1234:n 100 euron tervetuliaisbonus uusille asiakkaille ja avaa pelitili tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi