Vetovihje: HJK – Rapid Wien 21.8.2014

Ei koira karvoistaan pääse. Vihjetykki on vihjannut erilaisia HJK:n voittoja kaikkiin helsinkiläisten neljään Euro-otteluun tänä kesänä. Eikä torstain Eurooppa Liigan ensimmäinen karsintapeli Rapid Wieniä vastaan tee tähän sääntöön poikkeusta.

BW eSports FI €100 welcome

Kansainväliset vedonlyöntitoimistot ovat tiistain jälkeen reivanneet HJK:n kertoimia alaspäin. Alkuviikosta HJK:n voitolle tarjottiin lähes 3,50 kertoimia. Tällä hetkellä paras tarjous on Unibetin 2,85. Veikkauskin pudotti HJK:n kotivoiton kerrointa keskiviikkona 2,70:een.

HJK pystyi haastamaan ja jopa järkyttämään Apoelia avausottelussa Töölön tekonurmella ennen Kandjin ulosajoa. Jälleen HJK:n saa huomattavaa etua tekonurmella pelaamisesta. HJK:n peli on ollut Veikkausliigassa balanssissa, mutta Barcelonaa vastaan joukkue romahti, mutta siitä ei suuria johtopäätöksiä tehdä.

Rapid Wien on aloittanut kautensa Itävallan Bundesliigassa vaisusti. Markus Heikkisen entinen seura on neljässä ottelussaan kerännyt saldon 1-2-1 ja viimeisessä ottelussa Rapid jopa hävisi Altachille kotikentällään 0-1. Itävallan liigan taso ei Red Bull Salzburgin ja kahden Wienin suurseuran (Rapid ja Austria) takana päätä huimaava.

VETOVIHJE:  Rapid Wien ei ole HJK:lle ylitse pääsemätön este edes otteluparista jatkoon menemisen kannalta. HJK on rutinoitunut nippu ja haastajan asema sopii HJK:lle kuin nenä päähän. Unibetillä kertoimeen 2,85 tartutaan hyvillä mielin kiinni. Jos Töölön Stadionille ei käy matka, niin ottelua voisi seurata TV2:lta.

Ei vielä pelitiliä Unibetilla? Perusta sellainen tästä ja kuittaa 100+10 euron bonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi