Vetovihje: Maribor – Celtic 20.8.2014

Keskiviikon Mestareiden Liigan peleissä riittää suomalaisittain hieman jossiteltavaa. Mitä jos Kandji ei olisi ottanut avausottelussa punaista korttia typerästä kostostaan HJK:n johtaessa 2-0? Jos Apoel olisi kaatunut, niin nyt vastassa oli Tanskan Aalborg ja se tie Mestareiden Liigaan olisi ollut helpompi kuin Rapid Wienin voittaminen pääsystä Eurooppa Liigaan. Jos ja jos ja jos…

BW eSports FI €100 welcome

Keskiviikon Mestareiden Liigan karsintaotteluista vedonlyönnillisesti kiinnostavin matsi pelataan Slovenian Mariborissa, jossa paikallinen NK haastaa Glasgow Celticin.

Maribor on kohtuullisen tuntematon, mutta paljon kansainvälisiä otteluita pelannut seura. Kolmena viime vuotena Maribor on pelannut Eurooppaliigan lohkovaiheessa. Viime vuonna Maribor eteni lohkovaiheesta jatkoon, mutta playoffsien ensimmäisellä kierroksella finaaliin saakka venynyt Sevilla oli parempi yhteismaalein 4-3. Edellisellä Mestareiden Liigan karsintakierroksella Maribor kaatoi kertaalleen Mestareiden Liigan lohkovaiheessa esiintyneen Israelin Maccabi Tel Avivin yhteismaalein 3-2.

Kahdella viime kaudella Mestareiden Liigan lohkovaiheessa pelannut Celtic hävisi viime karsintakierroksella avausottelun Legia Varsovalle peräti 4-1. Tämän jälkeen Celtic marssitti Helsingin olympiastadion floppiotteluun lähinnä partiopojista koostuneen joukkueen Tottenhamia vastaan ja tsemppasi toisesta osaottelusta 3-0 voiton. Keskiviikkona Glasgown ylpeys (ainakin kaupungin katolilaisten mielestä) on varmasti paremmin hereillä. Helppoa vieraspeliä Celticille ei keskiviikkonakaan ole luvassa, vaikka skotlantilaiset suosikkeja tästä otteluparista ovatkin jatkoon menemään.

VETOVIHJE: Bet1234:n kerroin 2,88 Mariborin voitolle ottelusarjan ensimmäisestä osasta on markkinoiden parhaimmistoa. Sillä Vihjetykki hyppää slovenialaisten kelkkaan.

Hyödynnä Bet1234:n 100 euron tervetuliaisbonus uusille asiakkaille ja avaa pelitili tästä!

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi