Vetovihje: Bayern München – Vfl Wolfsburg 22.8.2014

Bundesliiga käynnistyy tänään perjantaina, ja hallitseva mestari Bayern München kohtaa avauksessa Vfl Wolfsburgin.

BW eSports FI €100 welcome

Bayern München marssi vakuuttavasti mestaruuteen viime kaudella, sillä eroa kakkoseksi sijoittuneeseen Borussia Dortmundiin kertyi lopulta kokonaiset 18 pistettä. Sittemmin Bayern vieläpä haali riveihinsä Dortmundin maalitykin Robert Lewandowskin.

Bayern kuitenkin viimeisteli alkavaa sarjakautta ajatellen heikosti, sillä Dortmund oli parempi Saksan Supercup-finaalissa maalein 2-0.

Harjoituskaudella Bayern on kärsinyt maalinteko-ongelmista, vaikka kolmosdivarin Preussen Münster kaatuikin viimeksi 4-1. Sitä ennen kaksi maalia kolmeen otteluun ei kuitenkaan säväytä. Toisaalta Saksan menestys MM-kisoissa on koskettanut eniten nimenomaan Bayernia – eikä suinkaan myönteisesti.

Moni maajoukkuepelaaja on vasta palannut lomilta, joten avausnippu Dortmundia vastaan oli kovasti ”vajavainen”. Siitä puuttuivat esimerkiksi Robben, Ribery, Lahm, Dante, Götze ja Schweinsteiger. Valioliigassa ja Ranskan liigassakin moni MM-pelaaja on käynnistänyt kautensa nuupahtaneen oloisena.

Osa MM-pelaajista on liittymässä mukaan, mutta Boateng, Schweinsteiger, Martinez ja Rafinha ovat saletisti sivussa. Lisäksi Ribery harjoitteli viikolla yksin, vaikka uskoikin itse olevansa tänään mukana.

Viimeksi Bayern rökitti Wolfsburgin kotonaan maalein 6-1, mutta tällä kertaa moisista lukemista ei tarvitse haaveilla.

VETOVIHJE: Omat panostuksemme ohjaamme vetokohteeseen, jossa molemmat onnistuvat maalinteossa. Wolfsburgin voima piilee hyökkäyksessä, ja toisaalta sekä Christian Träsch ja Sebastian Jung ovat vieraiden puolustuksesta sivussa. Viitossijalle lopputaulukossa päätyneen Wolfsburgin ohittivat tehtyjen maalien määrässä viime kaudella vain Bayern ja Dortmund.

Wolfsburg on tehnyt maaleja Bayernia vastaan kahdessa kolmesta viime keskinäisessä. Wolfsburgin tulokas Nicklas Bendtner saattaa vieläpä debytoida tänään, mikä lisäisi hyökkäysvoimaa. Viime kauden päätteeksi sekä Bayernin kotipeleissä (5/6) että Wolfsburgin vieraspeleissä (9/10) tehtiin maaleja lähes poikkeuksetta molempiin päihin.

Unibet antaa molempien osumasta maistuvan kertoimen 1,76 klo 21.30 käynnistyvään otteluun.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Perusta tili tästä ja kuittaa ilmaista bonusrahaa 100+10 euroa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi