Vetovihje: Aston Villa – Newcastle 23.8.2014

Newcastlen voitosta tarjolla maukas kerroin

Valioliigan viikonloppu käynnistyy Aston Villan ja Newcastlen välisellä koitoksella Villa Parkilla. Meillä on tarjota ottelun voittajavihjeen lisäksi myös maalintekijävihje. Huomaa kamppailun aikainen alkamisaika kello 14.45!

BW eSports FI €100 welcome

Aston Villa käynnisti kautensa ilmiömäiseen tapaan lyötyään aina kotonaan vahvan Stoken Britannia Stadiumilla. Villa puolusti tiukassa taistossa tiiviisti, ja silloin yksikin osuma saattaa riittää voittoon. Silti Villalla on paperilla yksi tämän kauden heikoimmista ryhmistä, ja selvä putoajakandidaatti onkin kyseessä. Jo viime keväänä passittus tasoa alemmaksi kävi lähellä.

Newcastlen avausvastustaja oli pahin mahdollinen, Manchester City. Tappio lukemin 0-2 olikin odotettu, vaikka Newcastlen otteet näyttivät muuten lupaavilta. Esimerkiksi 1-1 olisi ollut aivan yhtä oikeutettu lopputulos.

Alan Pardew näyttäisi saaneen kasaan hyvän ryhmän. Harjoituskausi tuotti hyviä tuloksia: viisi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Esimerkiksi Real Sociedad kaatui vieraissa. Keskikastin joukkueeksi viime kauden vierassaldo 7-1-11 oli sekin oikein kelvollinen.

VETOVIHJE: Olemme varmoja siitä, että Villa sijoittuu lopputaulukossa Newcastlen alapuolelle. Joukkueiden välillä on melkoinen ero. Viikon aikana vierasvoiton kerroin on noussut, ja nyt kun liikutaan kolmen huitteilla, siihen meidän on pakko tarttua. Myös keskinäisten aiempien keskinäisten tilasto saadaan tukea kakkosmerkin valinnalle. Viidestä viime kohtaamisesta Newcastle on voittanut neljä yhden päätyttyä tasan.

Newcastlen uusi hankinta Siem De Jong teki Ajaxin paidassa 57 maalia 168 ottelussa, joten hänestä Harakat sai todella kovan pelotteen hyökkäyspäähän. Pikkuvamman takia hän kuitenkin huilasi avauksessa, mutta nyt De Jong on valmis tositoimiin. Unibet tarjoaa kokonaiset 4,75 De Jongin osumasta, mikä on selvästi markkinoiden paras kerroin. Mikäli mies ei pelaa, panos palautuu.

Vihjeemme vielä kertauksena: 1) Pinnaclen kerroin 3,14 Newcastlen voitosta on markkinoiden paras. 2) De Jong onnistuu maalinteossa Unibetille kertoimella 4,75.

Ei vielä pelitiliä Unibetilla? Avaa sellainen tästä ja kuittaa 100+10 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi