Vetovihje: Sevilla – Valencia 23.8.2014

Kova isäntä ja heikko vierailija kohtaavat avauksessa

Espanjan liigassa kausi avataan lauantaina neljällä mittelöllä, ja me sijoitamme poletit kohteeseen, jossa vastakkain asettuvat Sevilla ja Valencia

BW eSports FI €100 welcome

Kummallakaan joukkueella tuskin on asiaa kolmen kärkeen, mutta silti kaksikko taistelee karsintapaikasta eurokentille – kuten viime vuonna. Tuolloin Sevilla onnistui yltämään viitossijalle ja Eurooppa-liigaan. Valencia jäi hiukan jälkeen ja missaa tämän kauden europelit.

Molempien joukkueiden vahvuudet piilevät hyökkäyspelissä. Molemmat ovat kesän aikana parantaneet sitä osa-aluetta entisestään, mikä auttaa taistelussa kärkipään sijoituksista.

Valencia on vahva kotijoukkue ja selvästi heikompi vieraissa. Viime kauden kotisaldo oli 10-3-6 ja vieraissa tilasto oli karumpi 3-7-9. Harjoituskaudella esitykset ovat sujuneet samalla logiikalla: alisuorittamista vieraissa ja selvästi parempia otteita Estadio de Mestalla -nimeä kantavalla kotiareenalla.

Kenraaliharjoituksensa Valencia otteli Milania vastaan voitokkaasti (2-1). Varsinkin avauspuolikas oli vauhdikas ja viihdyttävä. Loukkaantumisia ei avauspelin alla ole.

Sevillan saldo kotona Estadio Ramón Sánchez Pizjuánilla oli viime kaudella 11-4-4. Tappiot joukkue kärsi muun muassa Barcelonalle ja Atlético Madridille. Harjoituskausi on tuottanut useita hyviä tuloksia. Viimeksi Segunda B:n Cadiz taipui kotonaan tylyin lukemin 0-3.

Valencialta sairastuvalla ovat avauspelistä Arribas, Gameiro ja Cristóforo.

VETOVIHJE: Me nostamme Sevillan vieraita vahvemmaksi, ja kauden päätteeksi joukkueiden välillä lienee taulukossa jokunen pykälä eroa. Mutta ennen kaikkea koti- / vierastilasto painaa pelivalinnassamme. Sevilla, vahva kotona – Valencia, vaisu vieraissa.

Edellisistä keskinäisistä Valencia on voittanut kolme kotonaan ja Sevilla samoin kaksi kolmesta Estadio Ramónilla. Yksi päättyi tasan.

Ykkösen kerroin 2,10 Bwiniltä kelpaa peleihin mainiosti. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 22 ja on katsottavissa esimerkiksi Bwinin, Unibetin tai Bet1234:n striimeistä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi