Vetovihje: Tottenham – QPR 24.8.2014

Spurs ei jätä vieraille mahdollisuuksia

Sarjan avauksessa toppari Dier pelasti kolme pinnaa Tottenhamille lisäajan osumallaan West Hamin vieraana. Kotiavauksessa White Hart Lanella vastaan asettuu sunnuntaina Queens Park Rangers.

BW eSports FI €100 welcome

Tottenhamin viime sesonki ei mennyt aivan tuubiin Balen myyntiä seuranneiden pelaajahankintojen myötä. Nyt kaikki on näyttänyt kuitenkin hyvältä uuden managerin Maurico Pochettinon alaisuudessa. Hän teki hyvää jälkeä jo viime kaudella Southamptonin kanssa.

Harjoituskaudella neljä voittoa saivat seurakseen yhden tasurin. Ja kuten sanottua, Spurs voitti liiga-avauksensa. Voiton arvoa nostaa se, että joukkueelta ajettiin yksi ukko pihalle jo puolen tunnin pelin jälkeen. Eurooppa-liigan karsinnassa kyproslainen AEL taipui viikolla kotonaan 1-2.

Sunnuntain vierailija QPR on sahannut viime vuodet pääsarjan ja Championshipin väliä. Tämän kauden uusista nimistä Rio Ferdinand on ilman muuta mielenkiintoisin. Sarja-avauksesta jäi luu käteen joukkueen taivuttua Hullille 0-1. Tappio oli sikäli paha takaisku, että molemmat joukkueet taistelevat todennäköisimmin putoamista vastaan.

VETOVIHJE: Moni mutustelee mielessään varmasti Tottenhamia tasoituksella, mutta me valitsemme kotivoiton nollilla. Spursin voitto ja nollapeli palauttaa panoksen Bwinillä kohteen osuessa 2,4-kertaisena.

QPR viihtyy parhaiten kotonaan Loftus Roadilla. Joukkue jäi ilman maaleja peräti kymmenessä kuudestatoista viime vieraspelistään Championshipissä, vaikka olikin sarjan eliittiä. Ja kuten sanottua, myös Hull nollasi raitapaidat. Spurs puolestaan piti nollan avauksessaan eikä ole helposti yllätettävissä nytkään, koska ryhmä ei ole viime kaudesta juuri muuttunut.

Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 15.30.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi